SunExpress aloitti lennot Izmiriin

SunExpress on aloittanut jälleen lennot Pohjoismaista Turkkiin.

Helsingistä yhtiö lentää Izmiriin joka torstai.

SunExpress lennot Pohjoismaista ovat:

Helsinki – Izmir                    torstaisin

Kööpenhamina – Izmir      tiistaisin ja lauantaisin

Kööpenhamina – Konya      keskiviikkoisin

Oslo – Izmir                          perjantaisin (myöhemmin torstaisin)

Oslo – Konya                        torstaisin

Tukholma – Antalya            sunnuntaisin

Tukholma – Konya              keskiviikkoisin

 

Euroopan maissa voimassa olevien matkustusrajoitusten vuoksi näitä lentoja on saatavana vain EU: n ja Turkin kansalaisille, joilla on oleskelulupa, työlupa tai tyypin D passi perheenyhdistämistä varten, kun he matkustavat Eurooppaan.

SunExpress kehottaa matkustajia saapumaan lentokentälle kolme tuntia ennen lähtöä lentoasemilla sovellettavien hygienia- ja turvavälisääntöjen vuoksi.

Kasvomaskien käyttäminen on pakollista kaikilla SunExpress-lennoilla. Lentoyhtiö on myös päivittänyt lennon aikana tarjoamiaan palveluita vähentääkseen kontaktia henkilökunnan ja matkustajien välillä. Rajoitettu palvelu on käytettävissä vain yli kahden tunnin lennoilla matkustaville.

Viranomaisten antamien ohjeiden mukaan lentoyhtiö ei hyväksy matkustamoon matkatavaroita, paitsi välttämättömiä esineitä, kuten kannettavia tietokoneita, käsilaukkuja, salkkuja tai vauvan tarvikkeita.

SunExpress jakaa desinfiointipyyhkeitä matkustajilleen kaikilla lennoilla.

Kansainvälisten viranomaisten hyväksymät desinfiointimenettelyt suoritetaan säännöllisesti kaikille SunExpress lentokoneille. Jokaisessa lentokoneessa on HEPA -ilmansuodatusjärjestelmä, jota käytetään myös sairaaloiden leikkaussaleissa. Nämä suodattimet, joiden suodatusaste on 99,9 prosenttia kaikkia tunnettuja viruksia vastaan, mukaan lukien koronavirus, raikastavat ilmaa kolmen minuutin välein ylhäältä alas lennon aikana.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X