Hyppää sisältöön
· Leena

Suomalainen “QuietOn Sleep” Travel Retail Awards finalistina

Oululaisen QuietOn:n uusin tuote, QuietOn Sleep, on valittu yhdeksi finalistiksi vuoden 2019 Travel Retail Awards ”Best Travel Accessories” kategoriassa. QuietOn on entisten Nokialaisten perustama yhtiö, joka on erikoistunut elektronisiin korvatulppiin, jotka luovat käyttäjille hiljaisuutta uusimman teknologian avulla.

Janne Kyllönen, toinen QuietOn:in perustajista kertoo, että nykyiset active noise canceling kuulokkeet ovat suunniteltu musiikin kuunteluun eikä hiljaisuuteen. Paljon matkustellessa oppii arvostamaan hiljaisuutta ja huomaa, että se mistä me Suomessa voimme nauttia päivittäin, onkin maailmalla luksusta.

Suurkaupungeissa ihmiset eivät pääse enää pakoon meteliä ja se vaikuttaa kaikkeen, myös ihmisten terveyteen. Tästä syntyi idea tehdä korvatulpat jotka luovat hiljaisuutta ja ovat niin pienet, että niiden kanssa voi nukkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
QuietOn Sleep.

”Saimme asiakkailta todella paljon kysymyksiä estääkö QuietOn myös kuorsaamis-äänten kuulemisen – ja siitä syntyikin idea seuraavalle tuotteelle, QuietOn Sleep:lle. Sleep on rakennettu vieläkin pienemmäksi ja estää erityisesti juuri kuorsaamisesta tulevat ääniaallot, joten se on tehty nukkumiseen.”

QuietOn:in ensimmäinen tuote, QuietOn Original, on ollut erityisen menestyksekäs lentoyhtiömyynnissä. Viime vuonna se oli eniten myyty duty free tuote Singapore Airlinesin in-flight myynnissä. Tuote on myynnissä noin 15 lentoyhtiöllä, mm. Cathay Pacificillä, Qatar Airwaysillä, Air Francella, Lufthansassa, Finnairilla ja Garuda Indonesialla.

Jere Tala hoitaa QuietOnin markkinointia.

”Vastaanotto on ollut todella hyvää ja meillä on ollut ajoittain jopa vaikeuksia toimittaa tarpeeksi tuotteita Aasian lentoyhtiölle”, kertoo Singaporessa asuva Jere Tala, joka vastaa QuietOn:n Travel Retail myynnistä. ”Etenkin Aasiassa hiljaisuutta on vaikea enää löytää luonnollisesti, siksi teknologian avulla tehty hiljaisuus alkaa olla ainoa vaihto-ehto. Tämä on todellinen wellbeing for travellers – tuote joka auttaa niin matkustavia kuin kotonaan nukkuvia.”

QuietOn Sleep tullaan virallisesti lanseeraamaan matkailumyyntiin toukokuussa Singaporessa järjestettävissä Tax Free World Association (TFWA) Asia Conferenssissa. Samaan aikaan julkistetaan myös Travel Retail Awards voittajat eri kategorioissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

QuietOn Sleep on nyt etukäteismyynnissä QuietOn:n omilla websivuilla 141 euron hintaan.
Yli 10 000 laitetta on jo myyty ja kunhan massavalmistus keväällä alkaa, normaali hinta tulee olemaan 199 euroa.

Leena