Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Suomalainen Villada yhteistyöhön Marriottin kanssa

Homes & Villas by Marriott International on valinnut Villadan loma-asuntojen välittäjäksi Suomessa.

Laadukkaita kotimaisia lomahuviloita tarjoava Mökkivuokra by Villada aloittaa yhteistyön Homes & Villas by Marriott International -palvelun kanssa. Monikansalliseen Marriott International hotelli- ja ravintolaketjuun kuuluva palvelu välittää premium- ja luksustason loma-asuntoja ympäri maailmaa.

Marriott Bonvoy ™ -kanta-asiakasohjelmaan kuuluu jopa 145 miljoonaa jäsentä. Yli 30 hotellibrändin lisäksi, verkoston jäsenet pääsevät hyödyntämään etuja ja ansaitsemaan pisteistä nyt myös yksityisten loma-asuntojen vuokraamisesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Homes & Villas by Marriott International tekee yhteistyötä vain valikoitujen paikallisten majoitustoimijoiden kanssa ja jokainen lisättävä kohde arvioidaan yksilöllisesti. Laadun, designin, palvelun ja turvallisuuden tulee täyttää maailman johtavan hotelli- ja ravintolaketjun Marriott Internationalin tarkat vaatimukset.

”Olemme innoissamme ja otettuja siitä, että Homes & Villas by Marriott International valitsi meidät ensimmäiseksi loma-asuntojen välityskumppanikseen koko Pohjoismaissa. Vaikka Mökkivuokra by Villada on palveluna varsin uusi (avattu 12/2019), niin olemme lyhyessä ajassa onnistuneet keräämään valikoimaamme kotimaan laadukkaimmat majoituskohteet”, iloitsee Villadan toimitusjohtaja Tommi Lehtonen.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Meillä on taustalla vuosien kokemus luksushuviloiden vuokraamisesta Etelä-Euroopan huippukohteissa. Tämä tausta on auttanut meitä luomaan kotimaan markkinalle majoituspalvelukonseptin, joka täyttää myös kansainvälisen luksuksen kriteerit. Kun yhdistämme tietotaitomme tiiviiseen yhteistyöhön suomalaisten omistajien kanssa niin pystymme tarjoamaan Homes & Villas by Marriott International -valikoimaan uuden mielenkiintoisen kohteen Euroopassa.”

”Viimeiset 12 kuukautta ovat olleet erittäin poikkeuksellisia matkustusrajoitusten vuoksi, mutta uskomme, että kun matkailuala alkaa elpymään, niin Suomella matkailumaana on erinomaiset mahdollisuudet. Kohteena pystymme tarjoamaan turvallisuutta, luonnon rauhaa, väljyyttä ja tilaa. Uskomme, että nämä ominaisuudet tekevät Suomesta erittäin halutun matkakohteen pandemian väistyessä”, Lehtonen sanoo.

Villadan omistukseen kuuluu kolme matkailubrändiä: Mökkivuokra by Villada (www.mokkivuokra.fi) tarjoaa laadukkaan valikoiman kotimaan majoituskohteita, •Villada (www.villada.fi) tarjoaa yli 900 laatutarkastettua lomahuvilaa Etelä-Euroopasta ja Arctic Signature (www.arcticsignature.com) on yksi Pohjoismaiden johtavia räätälöityjen luksusmatkojen järjestäjiä.

 

Lähde: Villada Travel Group 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.