Hyppää sisältöön
· Leena

Suomalainen vuokramökki Euroopan paras

European Holiday Home Association, EHHA, on vuokrattavien loma-asuntojen toimialan etujärjestö. Sen jäsenet välittävät satoja tuhansia mökkejä, loma-asuntoja, huviloita ja huoneistoja. Suomessa Lomarengas Oy on EHHA:n jäsen.

Lomarenkaan välittämä vuokramökki jakoi ykkössijan parhaana lomakohteena Best Unique Spot Holiday Home -kategoriassa.

EHHAn palkitsema vuokramökki on Lomarenkaan Hillagammi -mökki Utsjoella. Tämä eräkämppä sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla Kaldoaivin erämaassa, aivan Suomen pohjoisimman rajan tuntumassa. Se on varustukseltaan kuin eräkämppä – mökistä ei löydy esimerkiksi sähköä tai juoksevaa vettä, vaan mökki sulautuu täydellisesti ympäristöönsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kämppä on sekä sisustukseltaan että miljöönsä puolesta ainutlaatuinen erämaakohde. Loistavat valokuvat revontulista ja tähtitaivaasta sekä erittäin hyvällä maulla sisustetusta lomakohteesta saivat kansainvälisen raadin ihailemaan suomalaisen vuokramökin sielukkuutta.

Katso kuvat ja esittely mökistä täältä.

Palkintogaala järjestettiin perjantaina 8. marraskuuta Barcelonassa. Lomarengasta ja Suomea edusti paikan päällä Lomarenkaan pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola. ”Uskoimme alusta saakka, että suomalainen eräkämppä voi voittaa oman kategoriansa. Lomarenkaalla on monia uniikkeja kohteita valikoimassaan, mutta Hillagammi erottuu selkeästi joukosta jo miljöönsä vuoksi”, Olkkola iloitsee. “Kilpailuun osallistui satoja hulppeita huviloita ja huoneistoja eri puolita Eurooppaa. Suomalainen erämaakohde todellakin päihitti Alppien ja Välimeren luksushuvilat”, sanoo Olkkola.

EHHA valitsi voittajat kaikkiaan kahdeksassa eri kategoriassa. Palkitsemisen tavoitteena on korostaa vuokrattavien loma-asuntomarkkinoiden laatua ja valtavaa monimuotoisuutta Euroopassa. Katso kaikki ehdokkaat ja voittajat täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Lomarengas

Leena