Suomalaiset luontokohteet nyt Outdooractive-sovelluksessa

Outdooractive-sovellukseen ja sivustolle on koottu maailmanlaajuisesti tietoa ulkoilureiteistä, käyntikohteista ja erilaisista matkakohteista. Suomessa sijaitsevia reittejä on palvelussa lähes 2000, mikä tekee Outdooractivesta kattavimman palvelun Suomen luontokohteista. Muun muassa retkeilyyn, pyöräilyyn ja talviaktiviteetteihin sopivat reitit sekä niiden tarkat tiedot löytyvät keskitetysti yhdestä lähteestä.

Reittitietoihin sisältyvät reittikuvaukset, kartat ja kuvat sekä reitin pituus, kesto, nousu- ja laskumetrit sekä vaativuustaso. Lisäksi reittitietojen yhteydessä on muun muassa saapumisohjeet ja muiden käyttäjien antamia arvosteluja.

Outdooractivella voi myös suunnitella itse reittejä tai hakea reitityksen sijainnista toiseen. Omia reittisuunnitelmia ja tallennettuja reittijälkiä voi julkaista ja jakaa muille käyttäjille.

Outdooractiven sovellusversio on yksi maailman suosituimmista retkeilysovelluksista. Sovelluksella voi hakea reittejä ja käyntikohteita, luoda omia reittisuunnitelmia ja tallentaa reittijälkiä. Sen avulla reittien tiedot ja kartat ovat aina mukana ja käytettävissä myös ulkona ollessa. Sovelluksella voi myös navigoida sekä ruudun ohjeiden että ääniohjauksen avulla. I

Ilmainen sovellus on saatavilla suomeksi Google Play Kaupasta ja App Storesta.
Pro-jäsenyydellä (2,50 €/kk) saa käyttöön lisäominaisuuksia, kuten reittien ja karttojen offline-lataukset sekä maastokartat.

Pro-jäsenyyteen voi tutustua ilmaisen kokeilukuukauden aikana. Linkit sivustolle ja sovellukseen: Outdooractiven sivusto: www.outdooractive.com
Sovellus App Storessa: apps.apple.com/fi/app/outdooractive-reitit-retkille/id1364846172?l=fi Sovellus Play Kaupassa: play.google.com/store/apps/details?id=com.outdooractive.

Suomessa Outdooractivea edustaa Ellare Oy.

 

Kuva Visit-Finland, Harri Tarvainen

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X