Suoman kiertue on liikkeellä

Suoman matkailutapahtuma kiertää tällä viikolla Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa.

Kiertueella on mukana useita matkailupalveluiden tarjoajia, jotka antavat osaavat ja ajankohtaiset vinkit siitä, minne ryhmämatkalaiset kannatta viedä, olipa kyse uusista kiinnostavista kohteista, hotelleista, retkipaikoista, nähtävyyksistä tai teatterielämyksestä.

 

Kiertue alkoi maanantaina Helsingistä. Pikku-Finlandian avarissa ja valoisissa tiloissa oli mukana kuutisenkymmentä matkailualan toimijaa, joilla kaikilla oli vinkkejä onnistuneeseen matkaan.

Anna Suominen ja Johanna Vappula odottavat jo innokkaana Finlandia-talon peruskorjauksen valmistumista. Se avataan vuoden 2025 alussa ja vuoden verran käytössä ovat sekä Finlandia-talo että suuren suosion saanut Pikku-Finlandia. Moni toivoo Pikku-Finlandialle jatkoaikaa, mutta toistaiseksi lupaa ei ole herunut. Kaksikko mahdollistaisi Töölönlahden rannalle maailmanluokan tapahtumapuitteet.
Visit Jyväskylä Regionin Julia Kunelius ja Päijänneristeilyt Hildenin Eija Hilden kutsuvat Keski-Suomeen. Hilden on tehnyt risteilyjä Päijänteellä jo 60 vuoden ajan. Pisimmät päiväristeilyt vievät Lahdesta Jyväskylään.

 

Seinäjoki Congressin Henni Välimaa ja Visit Lakeuksen Ulla Laukkala vakuuttivat, että Pohjanmaalla ei tekeminen lopu!

 

Finnlinesin Larissa Sarre ja Satu Hirvenoja olivat yhtä hymyä. Finnsirius on nyt liikenteessä ja tarjoaa upean vaihtoehdon Ruotsiin.

 

Visit Ålandin Mia Lehto ja Ålandhotelsien Nora Rosenström muistuttavat, että Ahvenanmaalla leuto syksy jatkuu aina marraskuulle ja kevät alkaa jo paljon aikaisemmin kuin mantereella.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X