Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Suomen Avis palkittiin

Avis Suomi on saanut kunnianosoituksen globaalin Avis Budget Group -autovuokraamoketjun kansainvälisessä lisenssimaiden konferenssissa Chicagossa, kun se nimettiin vuoden lisenssimaaksi. Avista edustaa Suomessa Helkama Rent Oy, joka on osa Helkama Yhtiöitä.

Avis Budget Group palkitsee joka toinen vuosi lisenssimaan, joka on osoittanut kasvua vuosittaisessa tuloksessaan suhteutettuna maan yleiseen taloustilanteeseen, palvellut asiakkaita tasokkaasti ja toteuttanut brändimielikuvaa.

Avis Suomen palkitsemisen perusteluina mainittiin merkittävä kasvu ja taloudellinen vakaus matkailualan viimeaikaisista haasteista huolimatta. Silti keväällä 2020 yritykseen tullut toimitusjohtaja Ari Ilonen on onnistunut kehittämään organisaatiostaan ketterän ja myyntiorientoituneen. Viime vuosien aikana Avis Suomi on onnistunut voittamaan useita suuria yritysasiakkuuksia ja kasvattamaan osuuttaan kotimaan autonvuokrausmarkkinalla niin lyhyt- kuin pitkäaikaisissa autonvuokrauksissa. Avis Suomen liiketoiminta kasvoi vuonna 2022 yli 95 % verrattuna vuoteen 2020, ja sen asiakastyytyväisyys on säännöllisesti yli 60 NPS-asteikolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hans Mueller (Vice President – Global Licensees, Avis Budget Group) kiittelee: “Lämpimät onnittelut Avis Suomelle, joka on onnistunut kasvamaan vahvasti ja pitämään asiakastyytyväisyyden korkealla. Suomi on ollut meille tärkeä kumppanimarkkina jo yli 50 vuoden ajan ja on sitä edelleen. Yhteistyömme Avis Suomen kanssa on meille elintärkeä ja toimii hyvin. Tämä tunnustus on kiitos heidän kovasta työstään, intohimostaan ja omistautuneisuudestaan.”

Helkama Rent Oy:n toimitusjohtaja Ari Ilonen sanoo: ”Olemme iloisia tästä tärkeästä nimityksestä, joka kuvastaa kovaa työtämme suomalaisella autonvuokrausmarkkinalla. Sujuvammat prosessit ja tasainen kasvu ovat henkilökuntamme ansiota, sillä työntekijämme ovat aina valmiita tekemään parhaansa asiakkaidemme liikkumisongelmien ratkaisemiseksi. Meillä on takana pitkä yhteistyö Avis Budget Groupin kanssa, ja se on vain vahvistunut vuosien mittaan. Avis-brändin vahva globaali asema ja ensiluokkainen kumppaniverkosto auttavat myös meitä Suomessa kehittymään ja menestymään. Yksi menestyksen avaintekijä on myös laajeneva hyötyajoneuvokalustomme, joka avaa meille uusia mahdollisuuksia markkinalla – olemmehan nyt sillä mittarilla Suomen ykkönen.”

 

Lähde: Avis Suomi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.