Hyppää sisältöön
· Leena

Suomen onnellisuusoppaat valittu

Visit Finlandin Rent a Finn -kampanjan onnellisuusoppaat on valittu.

Rent a Finn -kampanjassa kahdeksan tavallista suomalaista toimii Suomeen saapuvien matkailijoiden onnellisuusoppaina. Satojen innokkaiden joukosta valitut oppaat avaavat kesällä 2019 kotinsa tai kesäpaikkansa vierailleen muutamien päivien ajaksi ja esittelevät oman tapansa lievittää stressiä ja rentoutua luonnossa. Valitut onnellisuusoppaat edustavat monipuolisesti Suomea aina Utöstä Sodankylään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Yhteistä onnellisuusoppaillemme on tietynlainen läsnäolon taito, rakkaus luontoon ja sekä kiireettömästä elämänrytmistä nauttiminen. Vierailun aikana matkailijat voivat kokea yhteyttä luontoon muun muassa siirtolapuutarhassa puuhaillen, veneillen, kalastaen, mökkeillen, saunoen tai marja- ja sienimetsässä samoillen”, Business Finlandin Visit Finland -yksikön kansainvälisen markkinoinnin johtaja Heli Jimenez kertoo.

Valittujen onnellisuusoppaiden joukkoon kuuluvat mm. urbaaneista luontoelämyksistä nauttiva helsinkiläinen opiskelija Katja, kalastusta harrastava Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko, Suomen eteläisimmällä saarella Utöllä asuvat Linda ja Niko sekä idyllisessä Mathildedalin kylässä asuva Petri.

Kansainvälinen haku suomalaisen Rent a Finn -onnellisuusoppaan vieraaksi on nyt avattu ja vierailut toteutetaan kesä-elokuun aikana.

Suomalaisten onnellisuusoppaiden esittelyt: www.rentafinn.com

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena