Suomen Paras Hostelli on Kartanohostel AnnaCatharina

Suomen Parhaaksi Hostelliksi vuodelle 2023 on valittu Kartanohostel AnnaCatharina Savonlinnasta. Painopistealueena ja teemana vuoden 2023 valinnassa oli paikallisuus.

Hostellijärjestön verkoston hostellit ovat halutessaan voineet hakeutua mukaan kilpailuun ja näiden hostellien keskuudesta valinnan on tehnyt Suomen Hostellijärjestö ry:n hallitus. Valinnassa on huomioitu paikallisuus -teemaan pohjaten hostellien omat hakemukset sekä hostelliasiakkaille suunnatun äänestyksen tulokset. Mukana kilpailussa oli 11 hostellia ja ääniä annettiin yhteensä yli 1000.

Voittajahostelli, Kartanohostel AnnaCatharina, sijaitsee kauniissa ympäristössä Savonlinnan maalaispitäjässä. Hostellilla on vaiherikas historia. 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi.

Nykyään matkaajat voivat tunnelmoida laajalla piha-alueella AnnaCatharinan persoonallista historiaa. Hostellissa on majoitustilaa yli 60:lle hengelle ja huoneita on aina yhden hengen huoneista neljän hengen huoneisiin. AnnaCatharinassa voi järjestää myös isompia juhlia tai kokouksia; juhlasaliin mahtuu hyvin 80–100 henkilöä.

Lisää hotellista https://annacatharina.fi/

Lähde: Suomen hostellijärjestö

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X