Hyppää sisältöön
· Leena

Suomi näyttävästi esillä ITB Asiassa

Viikonlopulla päättyneillä ITB Asia -messuilla oli 1 300 näytteilleasettajaa ja 132 maata. Pohjoismaista oli mukana ainoastaan Suomi!

Visit Finlandin Sari Hey ja Sirpa Lindberg pääsivät Ruka-Kuusamon Matkailun Kimmo Rautiaisen kainaloon.

Visit Finlandin -yhteisosasto oli näyttävästi heti yhden sisäänkäynnin kohdalla. Osastolla oli mukana 33 näytteilleasettajayritystä; laivayhtiöt, hotelleja, ohjelmapalveluita, kohteita sekä incoming-toimistoja.

Osastolla vierailijoille muistutettiin, että Suomi on jo toista vuotta peräkkäin maailman onnellisin maa sekä kerrottiin uudesta Sustainable Travel Finland -ohjelmasta, joka sai palstatilaa myös messuilla päivittäin jaettavassa ITB ASIA -lehdessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Rovaniemi oli mukana omalla osastolla, missä oli 8 näytteilleasettajaa. Kuvassa Messe Berlinin Suomen edustaja Mikko Nummi ja Visit Rovaniemen Sanna Kärkkäinen.

Yhteisosaston vieressä omalla osastollaan oli mukana Visit Rovaniemi, jonka osastolla olivat mukana Visit Rovaniemi, Arctic Hotel Collection, Wild Nordic, Safartica, Arctic Fox Igloos, Laplands Safaris & Hotels, Santa’s Hotel Santa Claus ja Arctic TreeHouse Hotel.

Piilopaikkaa Lapissa esittelivät Lapland Hiden Anita Soppela ja Pekka Tuononen.

Yhteisosastojen takana omilla osastoillaan olivat Finnair, ensi vuonna avautuva Livo Hotelli, Nova Sky Hotel, Lapland Hide sekä incoming-toimisto Scandic Way.

Livo Arctic Hotelli avataan reilun vuoden päästä mutta myyntityö on jo kovassa vauhdissa. Vasemmalta Kimmo Savolainen, Janna Ehrnstén ja Joni Pursiainen.
Finnairin osastolla muistettiin nopeasta yhteydestä Eurooppaan.
Nova Skyland Hotellia oli messuilla esittelemässä Yan Yan Yip.
Scandic Wayn Alan Zhang on toimelias mies. Hänellä om matkatoimiston lisäksi myös kiinalainen ravintola.

 

Leena Aalto, Singapore
Leena