Suorat lennot Tampereelta Nizzaan ja Milanoon alkoivat

Molempia uusia Air Balticin reittejä liikennöidään Tampere-Pirkkalan lentoasemalta kahdesti viikossa. Nizzaan lennetään tiistaisin ja lauantaisin, Milanoon maanantaisin ja torstaisin.

Kaikkiaan Air Baltic lentää Tampereelta suoraan kahdeksaan Euroopan kohteeseen. Nizzan ja Milanon lisäksi lentoyhtiö operoi Amsterdamiin, Riikaan, Kööpenhaminaan, Malagaan, Müncheniin ja Rodokselle.

– Tasan vuosi sitten saavutimme merkittävän virstanpylvään lentoyhtiömme historiassa, kun avasimme ensimmäisen Baltian ulkopuolisen kotikenttämme Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Olemme iloisia saadessamme juhlistaa kotikentän ensimmäistä vuosipäivää ja kesäkauden 2023 alkua Tampereella yhdessä matkustajiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Sitoudumme jatkossakin kotikaupunkiimme Tampereeseen ja alueen lentoliikenneyhteyksien parantamiseen, sanoo Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

Lentokohde Lentotiheys Aloituspäivämäärä Hinta *,

VIHREÄ

Hinta*,

Business Light

Tampere – Milano Kaksi lentoa viikossa 1. toukokuuta 2023 79 euroa 299 euroa
Tampere – Nizza Kaksi lentoa viikossa 2. toukokuuta 2023 99 euroa 349 euroa

*Halvin hinta (yhteen suuntaan), mukaan lukien verot, maksut ja palvelumaksut, osoitteessa www.airBaltic.com, saatavuuden mukaan

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X