Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Sveitsin matkalle Swiss Pass

Sveitsin turistitoimisto kumppaneineen toi viime viikolla Suomeen mukanaan 20 kiloa juustoa, paikallisia viinejä ja pussillisen vinkkejä onnistuneen kokous- ja kongressimatkan suunnitteluun.

Sveitsin matkailutoimiston Alexander Hunger muistutti Swiss Travel Passista, jolla niin ryhmä- kuin yksittäismatkustajakin liikkuu kätevästi paikasta toiseen upeita Alppimaisemia ihastellen ja pienellä hiilijalanjäljellä.

Swiss Travel Passilla voi matkustaa niin junilla, busseilla kuin pakallisliikenteen kulkuneuvoillakin ja lipun hintaan sisältyvät jopa maisemareiteillä kulkevat erikoisjunat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lipulla pääsee maksutta sisään  500 museoon ja alle 16-v. lapset matkustajat ilmaiseksi.

Kolmen päivän Swiss Travel Pass maksaa 228 euroa, ensimmäisessä luokassa 362 euroa.
Paasin saa maksimissaan 15 vuorokaudeksi.
Lisätietoa passista tästä.

Alexander Hunger suosittelee ryhmille myös kätevää ovelta-ovelle matkalaukkupalvelua. Minimissään 10 hengen matkalaukut noudetaan hotellista aamulla klo 9 ja toimitetaan haluttuun osoitteeseen viimeistään klo 18.

Kätevää, kun vaihtaa ryhmän kanssa paikkaa ja käy matkalla nähtävyyksissä, vaeltamassa tai muissa aktiviteeteissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palvelun hinta on noin 300 euroa ja se tulee varata viimeistään 5 vuorokautta aikaisemmin.

 

Tilaisuuden musiikkiohjelmasta vastasi Miss Helvetia Barbara Klossner upealla soitollaan ja uskomattomalla jodlauksellaan.

Sveitsistä suomalaisia matkanjärjestäjiä olivat tapaamassa Marika Zanoletti Davosin kongressitoimistosta, Corinne Genoud Sveitsin turistitoimistosta Tukholmasta, Jonathan Willi Geneven kongressitoimistosta, Raphael Herzog Hotel Vitznauerhofista Luzernista, Alexander Hunger Sveitsin Turistitoimistosta, Karin Breitenstein Engadin St. Moritzin kongressitoimistosta, Claus Basan Radisson Blu Reussen Andermattista, Nina Arnemo Sveitsin turistitoimistosta Tukholmasta ja Ursina Hess Luzernin kongressitoimistosta.

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.