Hyppää sisältöön
Break Sokos Hotel Tahko, havainnekuva
· Ikkunapaikka

Tahkon uusin kylpylä avataan joulukuussa

Nautiskelukylpylään tulee maisemasaunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja, poreammeita sekä ulkoilmaterassi hirsisaunoineen ja lämminvesialtaineen.

Break Sokos Hotel Tahkon hotelliuudistus valmistuu joulukuussa 2024 ja sen kruununa on viisikerroksisen uudisosan ylimpään kerrokseen avattava kylpylä. Uudistus valmistuu joulukuussa 2024.

Break Sokos Hotel Tahkolla on käynnissä mittavat uudistustyöt. Tällä hetkellä työmaalla rakennetaan talven aikana puretun hotellisiiven tilalle rakentuvan uudisosan pohjakerrosta ja työt etenevät vauhdilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viisikerroksisen, noin 60 huonetta käsittävän uudisosan kruunuksi nousee elämyksellinen nautiskelukylpylä, johon tulee maisemasaunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja, poreammeita sekä ulkoilmaterassi hirsisaunoineen ja lämminvesialtaineen. Kylpyläkokonaisuus käsittää yli puolet ylimmästä kerroksesta, ja sen ikkunoista ja terassilta avautuvat näkymät Tahkon rinteiden ja Syvärijärven suuntaan.

Kylpylän ja sviittien lisäksi kattokerrokseen on tulossa myös muun muassa muuntautuva monitoimitila, joka mahdollistaa esimerkiksi hyvinvointipalveluiden yhdistämisen osaksi elämystä.

Kattokerroksen kaikille avoimen kylpylän lisäksi hotellin uudisosaan rakentuvat myös erilliset asiakassaunat, jotka sijoittuvat pohjakerroksen kuntosalin yhteyteen.

Lähde ja kuva: Break Sokos Hotel Tahko

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.