Hyppää sisältöön
· Leena

Tallink kesällä Pietariin 

Risteilylaiva Silja Europa tekee ensi kesänä yhdeksän erikoisristeilyä; neljä Visbyhyn, kaksi Riikaan, yksi Maarianhaminaan ja uutuutena kaksi risteilyä Pietariin.
Lisäksi Isabelle-laiva risteilee Riiasta Visbyhyn.

Kesäkauden avaa uutuusreitti Helsingistä keväiseen Pietariin keskiviikkona 29.4.2020. Toinen Pietarin risteily toteutetaan maanantaina 1.6.2020.

Silja Europa risteilee Helsingistä Visbyhyn sunnuntaisin 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8. Helsingistä Riikaan laiva risteilee sunnuntaina 28.6. ja tiistaina 11.8.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Risteily Helsingistä Tallinnan kautta Ahvenanmaalle Maarianhaminaan toteutetaan sunnuntaina 19.7. Ensimmäinen erikoisristeily tähän kotimaiseen kohteeseen tehtiin kesällä 2019.

Lisäksi Tallinkin Isabelle-laiva risteilee Riiasta Visbyhyn tiistaina 2.6. Myös Riika-Visby-reitti toteutetaan ensimmäistä kertaa kesällä 2020.

Kaikki erikoisristeilyt toteutetaan ”päivä kohteessa” -periaatteella. Matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän.

Yhtiö tarjoaa myös suomalaisille musiikin ystäville mahdollisuuden osallistua Rammsteinin Tallinnan-konserttiin laivateitse 21.7.2020 muokkaamalla Silja Europan ja Star-lautan aikatauluja konsertin aikataulua mukaillen. Starin viimeinen vuoro Tallinnasta myöhäistetään lähtemään niin, että halukkaat pääsevät heti konsertin jälkeen takaisin Helsinkiin. Silja Europan aikataulua on muutettu niin, että se mahdollistaa konserttivierailun Suomesta ja konsertin jälkeen on mahdollista palata yöksi laivaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rammsteinin konserttipaketit ja erikoisaikataulun risteilyt ovat jo myynnissä.

Kesän 2020 erikoisristeilyjen myynti alkaa tulevien kuukausien aikana.

Lähde: Tallink

Leena