Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Tallink keskeyttää Silja Europan liikennöinnin ja sulkee hotelleja

Tallink keskeyttää toistaiseksi Silja Europan liikennöinnin Tallinna-Helsinki-reitillä johtuen koronavirustilanteesta ja Viron hallituksen uusista rajavalvontaa koskevista toimenpiteistä, jotka tulevat voimaan tiistaina 17.3.

Silja Europa operoi vielä reittimatkan Helsingistä Tallinnaan maanantaina 16.3. aluksen normaalin aikataulun mukaisesti, jonka jälkeen se jää Tallinnan satamaan.

Laivaliikenne Viron ja Suomen välillä jatkuu toistaiseksi Megastarilla ja Starilla sen varmistamiseksi, että virolaiset voivat matkustaa takaisin Viroon Suomen kautta naapurimaista ja jotta Viron naapurimaiden asukkaat voisivat käyttää Viroa kauttakulkumaana kotiinsa pääsemiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös rahtikuljetukset Viron ja Suomen välillä sekä Viron ja Ruotsin välillä jatkuvat. Muuga-Vuosaari-reitin rahtialus Sea Wind operoi 17.3.alkaen toistaiseksi vain rahtikuljetuksia.

Rahdin kuljetus Latviasta Ruotsiin ja Suomeen jatkuu Viron kautta edellyttäen, että Viron ja Latvian välinen maaraja on edelleen auki.

Hotellit kiinni

Tallink sulkee väliaikaisesti kaksi Tallinnassa ja yhden Riiassa sijaitsevan hotellin keskiviikkona 18.3. Suljettavat hotellit ovat Tallink City ja Tallink Spa & Conference -hotellit Tallinnassa sekä Tallink Hotel Riga Latviassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallink Express -hotelli Tallinnan keskustassa pysyy avoinna ja kaikki asiakkaat, joilla on varaus Tallink City tai Tallink Spa & Conference -hotelleissa Tallinnassa majoitetaan Tallink Express -hotelliin.

Tallink Express -hotelliin voivat majoittua myös asiakkaat, joiden varaukset muissa Tallinnan hotelleissa on peruttu sulkemisen vuoksi.

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.