Tallink-konserni tekee muutoksia johtoryhmäänsä

Tallinkin hallintoneuvos on nimittänyt konsernin johtoryhmän uudeksi jäseneksi Piret Mürk-Duboutin 15.4.2019 alkaen. Samalla hallintoneuvos erottaa Andres Huntin johtoryhmästä saatuaan tämän erohakemuksen.

Huhtikuun 15. päivästä alkaen Tallink-konsernin johtoryhmä koostuu viidestä jäsenestä Paavo Nõgenen johdolla: Lembit Kitter, Kadri Land, Harri Hanschmidt ja Piret Mürk-Dubout.

Piret Mürk-Dubout.

Piret Mürk-Duboutilla on merkittävää kansainvälistä kokemusta niin myynnistä, markkinoinnista kuin yritysjohtamisesta. Hän tulee Tallinkille Tallinn Airportilta, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana ja johtoryhmän puheenjohtajana vuodesta 2016.

Tätä ennen Mürk-Dubout työskenteli erilaisissa markkinointi- ja johtotehtävissä Telia-konsernissa, esimerkiksi vuosina 2014-2016 Senior Vice Presidentinä Telia Sonera Estonia Ltd:llä Virossa ja vuosina 2013-2014 Vice Presidentinä, vastuualueenaan Head of Group Brands and Corporate Marketing Telia Sonera AB:llä Ruotsissa.

Mürk-Dubout on suorittanut MBA-tutkinnon (Executive Master of Business Administration) Estonian Business Schoolissa, oikeustieteen tutkinnon Tarton yliopistossa ja maisterintutkinnon filosofia-, media- & viestintäopinnoissa Tarton yliopistossa.

Uudessa roolissaan Tallink-konsernin johtoryhmän jäsenenä Mürk-Dubout vastaa seuraavista liiketoiminta-alueista: konsernin myynti & markkinointi, yritysbrändi, Tallink Duty Free, Onboard-palvelut sekä yhteiskuntavastuu.

”Andres Hunt on päättänyt lähteä kohti uusia haasteita Tallink-konsernin ulkopuolelle oltuaan yrityksessä huomattavan pitkän ajan. Tallink-konsernin johtoryhmä sekä muut tallinklaiset kiittävät Andreasta hänen panoksestaan yhtiön eteen”, Tallinkin toimitusjohtaja Paavo Nõgene toteaa.

Andres Huntin toimikausi päättyy 26.2.2019. Mürk-Duboutin toimikausi alkaa 15.4.2019 ja kestää kolme vuotta. Mürk-Dubout ei omista Tallinkin osakkeita.

Lähde: Tallink-konserni

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X