Hyppää sisältöön
· Leena

Tallink-konserni tekee muutoksia johtoryhmäänsä

Tallinkin hallintoneuvos on nimittänyt konsernin johtoryhmän uudeksi jäseneksi Piret Mürk-Duboutin 15.4.2019 alkaen. Samalla hallintoneuvos erottaa Andres Huntin johtoryhmästä saatuaan tämän erohakemuksen.

Huhtikuun 15. päivästä alkaen Tallink-konsernin johtoryhmä koostuu viidestä jäsenestä Paavo Nõgenen johdolla: Lembit Kitter, Kadri Land, Harri Hanschmidt ja Piret Mürk-Dubout.

Piret Mürk-Dubout.

Piret Mürk-Duboutilla on merkittävää kansainvälistä kokemusta niin myynnistä, markkinoinnista kuin yritysjohtamisesta. Hän tulee Tallinkille Tallinn Airportilta, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana ja johtoryhmän puheenjohtajana vuodesta 2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tätä ennen Mürk-Dubout työskenteli erilaisissa markkinointi- ja johtotehtävissä Telia-konsernissa, esimerkiksi vuosina 2014-2016 Senior Vice Presidentinä Telia Sonera Estonia Ltd:llä Virossa ja vuosina 2013-2014 Vice Presidentinä, vastuualueenaan Head of Group Brands and Corporate Marketing Telia Sonera AB:llä Ruotsissa.

Mürk-Dubout on suorittanut MBA-tutkinnon (Executive Master of Business Administration) Estonian Business Schoolissa, oikeustieteen tutkinnon Tarton yliopistossa ja maisterintutkinnon filosofia-, media- & viestintäopinnoissa Tarton yliopistossa.

Uudessa roolissaan Tallink-konsernin johtoryhmän jäsenenä Mürk-Dubout vastaa seuraavista liiketoiminta-alueista: konsernin myynti & markkinointi, yritysbrändi, Tallink Duty Free, Onboard-palvelut sekä yhteiskuntavastuu.

”Andres Hunt on päättänyt lähteä kohti uusia haasteita Tallink-konsernin ulkopuolelle oltuaan yrityksessä huomattavan pitkän ajan. Tallink-konsernin johtoryhmä sekä muut tallinklaiset kiittävät Andreasta hänen panoksestaan yhtiön eteen”, Tallinkin toimitusjohtaja Paavo Nõgene toteaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Andres Huntin toimikausi päättyy 26.2.2019. Mürk-Duboutin toimikausi alkaa 15.4.2019 ja kestää kolme vuotta. Mürk-Dubout ei omista Tallinkin osakkeita.

Lähde: Tallink-konserni

Leena