Hyppää sisältöön
· Leena

Tallinnan Pirita Spa Hotelli siirtyy Tallinkilta BRE Hotels OÜ:lle

Tallinnan Pirita Spa Hotellin operointi siirtyy  16.11. BRE Hotels OÜ:lle. Siihen asti sitä operoi Tallink-konserniin kuuluva TLG Hotell.
Tallink-konsernin suurin osakkeenomistaja Infortar myy hotellin kiinteistöt uudelle omistajalle, Purje Vara OÜ:lle ja kylpylähotellin liiketoiminnan ottaa marraskuussa haltuunsa virolainen BRE Hotels OÜ.

Lähes 40- vuotias Pirita SPA Hotel kylpylähotelli tulee lähivuosina kokemaan laajamittaisen peruskorjauksen, jotta matkailijoille voitaisiin tarjota parempia aktiivisen lomailun vaihtoehtoja.

“Haluamme kehittää hotellin nykyaikaiseksi ja innovatiiviseksi viihteen ja vapaa-ajan keskukseksi, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia eri ikäluokille ja kohderyhmille”, kertoo BRE Hotels OÜ:n myynti- ja markkinointijohtaja Tõnu Steinberg, jolla on aikaisempaa kokemusta alalta samassa hotellissa vuosina 2002-2008.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Steinbergin mukaan voimassa olevia yhteistyösopimuksia ei muuteta ja Tallinkin asiakkaat ovat heille arvokkaita jatkossakin.

“Piritan Olympiakeskuksen alue kehittyy kiivaaseen tahtiin; täällä on vastikään korjattu tieverkko, merta on täytetty ja uudelle tontille valmistuu viihde- ja vapaa-ajankeskus, Piritan Rantatien promenadia pidennetään hotellin vierestä aina Olympiatulen aukoille asti ja hotellista kaupungin suuntaan on kehitteillä edustava asuinalue.”

Vuoden 1980 olympialaisia purjehduskilpailuja varten rakennettu hotelli vastaanotti ensimmäiset vieraansa ennen olympialaisia ​​järjestettyjen Balti Regatt– purjehduskilpailujen yhteydessä. Steinberg sanoo, että korjauksissa tullaan arvostamaan rakennuksen sijaintia ja historiaa, sen arkkitehtuurista luontoa ja perinteitä, sitomalla sen sekä Viron urheilun- että merenkulun historiaan. Hotellissa säilytetään ja kehitetään nykyisiä peruspalveluja, liittäen parhaita innovatiivisia ratkaisuja ja kumppaneita, joilla on samat päämäärät.

Hotellissa on 267 huonetta, ravintola Regatta, grillibaari sekä urheilu- ja liikuntakeskus, lisäpalveluina tarjotaan hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Vuonna 2017 vieraili hotellissa yli 50 000 kävijää, joista suurin osa saapui Virosta, Suomesta, Venäjältä, Latviasta, Liettuasta ja Saksasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Tavoitteemme on olla Tallinnassa vierailevien perheiden ensimmäinen hotellivalinta ja tarjota paikallisille perheille nautittavaa laatuaikaa. Olemme todella ylpeitä mahdollisuudesta kehittää yhtä Viron ainutlaatuisimmista rakennuksista ja muuttaa erilainen erinomaiseksi”, totesi Steinberg.

 

 

Leena