Tallink risteilee joulukuussa Helsingistä Ahvenanmaalle

Tallinkin loppuvuoden joulumatkat suuntautuvat tänä vuonna Helsingistä Ahvenanmaalle.

Tallinkin Victoria I aloittaa joulun itsenäisyyspäiväviikonloppuna ja vie suomalaiset matkustajat tutustumaan Maarianhaminan joulumarkkinoihin 4.-6.12.2020.

Perinteisempi jouluristeily toteutetaan Helsingistä Maarianhaminaan 24.-26.12.2020.

Joulubuffet

Laivojen joulubuffet-valikoima on voimassa 18.11.-25.12.Turun reitin laivoilla sekä Victorialla. Valikoimassa keskitytään tänä jouluna matkustajien ikisuosikkeihin. Kalapöytä on tietysti erittäin runsas ja monipuolinen. Perinteisistä jouluruoista mukana on mm. harmaa- ja punasuolattua joulukinkkua, perinteistä sienisalaattia, Waldorfin salaattia, janssoninkiusausta, laivan joulumakkaroita ja perinteisiä laatikoita.  Joulubuffetin hinta on 39 tai 36 euroa reitistä riippuen.

Laivojen à la carte -ravintoloissa on saatavilla kolmen ruokalajin joulumenu, jossa nautitaan alkuruoaksi sokerisuolattua lohta ja punajuurta, pääruoaksi on valittavana paahdettua siikaa tai poron sisäpaistia ja jälkiruoaksi tarjoillaan valkosuklaamoussea ja lakkaa. Joulumenun hinta on 45 euroa.

Laivoilla on nyt hyvin väljää

Satamissa ja laivoilla on tehty merkittäviä toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. On hyvä muistaa, että laivoilla on edelleen hyvin väljää ja matkustajilla on tilaa liikkua turvavälejä noudattaen. Laivoille ei oteta täyttä matkustajamäärää vaan matkustajamääriä on rajoitettu 75 prosenttiin maksimikapasiteetista.

Matkustajia muistutetaan laivoilla ja satamissa säännöllisesti turvaväleistä ja käsihygieniasta ja matkustajilla on mahdollisuus pestä ja desinfioida käsiä usein. Matkalle ei saa missään nimessä lähteä sairaana tai oireilevana.

Karanteenivapaat risteilyt

Vastuullinen ja mahdollisimman terveysturvallinen matkailu on mahdollista yhdessä. Suomi tarvitsee matkustusta ja matkustus kotimaassa on sallittua yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Ahvenanmaan matkojen lisäksi myös Baltic Princessin 23 h -risteilyt ja Tallinnan 5 h -risteilyt ovat karanteenivapaita, koska niissä ei käydä maissa kohteessa. Matkan jälkeen ei siis tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

 

Lähde:TallinkSilja

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X