Hyppää sisältöön
· Leena

Tallink Turusta Tallinnaan

Matkaan voi lähteä joko Turusta tai vaihtoehtoisesti Ahvenanmaalta.

Jouluristeily Baltic Princessillä lähtee Turusta jouluaattona klo 15.00. Laiva poikkeaa Långnäsissä klo 19.30, joten Ahvenanmaaltakin tarjoutuu erinomainen mahdollisuus lähteä risteilylle mukaan. Tallinnaan saavutaan joulupäivänä klo 11.00. Risteilijöillä on reilusti aikaa tutustua jouluiseen Tallinnaan, sillä paluumatkalle laiva lähtee klo 18.00. Långnäsiin saapuminen on tapaninpäivänä klo 7.30 ja Turkuun klo 12.00.

“Vastaavaa risteilyä kyseisellä reitillä ei ole aiemmin järjestetty, eli tämä ainutlaatuinen matka tehdään nyt ensimmäistä kertaa”, iloitsee aluejohtaja Nina Honkaranta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Turusta on vuodesta 1997 tehty jouluristeilyjä suoraan Riikaan, ja nämä risteilyt ovat olleet erittäin suosittuja. Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu, jotta jokainen pääsee nauttimaan rauhassa joulukattauksista.”

Turku-Tallinna –risteilyn lisäksi Tallink Silja järjestää kolme erityistä risteilyä jouluna. Silja Europa risteilee Helsingistä Tallinnaan 24.-26.12. eli perillä Tallinnassa on reilusti aikaa. Helsingistä Tukholmaan pääsee jouluristeilylle Silja Serenadella 23.12. ja Silja Symphonyllä 24.12.

Leena