Hyppää sisältöön
· Leena

Tallinkin uudistetut hotellit avattiin

Tallink Spa & Conference sekä Tallink Express -hotellien viime syksynä alkaneet remontit on saatu päätökseen ja hotellit ovat taas avoinna.

Tallink Spa & Conference -hotellissa uudistettiin huoneet, aulatilat sekä ravintola. Remontin lopputuloksena hotellin huoneluku kasvoi 300:aan. Hotellin huonevalikoimaan lisättiin 25 täysin uutta superior-luokan huonetta. Lisäksi viidennen kerroksen 37 premium-luokan huonetta (pääkuva) remontoitiin täydellisesti.

Hotellin uudistetuissa aulatiloissa on moderni, tyylikäs ilme, jossa hyödynnetään luonnonvaloa ja vaaleita värejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin Aqua Spassa on uudistettu lounge, jossa vieraat voivat rentoutua juomia nauttien, ennen käyntiä kylpylässä tai hotellin kauneushoitolassa.

Myös hotellin Nero-ravintolan sisustus uusittiin täydellisesti, ja palvelukonseptiin tehtiin muutoksia.
Remontti jatkuu kuluvan vuoden aikana, jolloin hotellin kokoustilat uudistetaan.

Tallink Spa & Conference hotellin uudistukset on suunnitellut sisustusarkkitehtitoimisto  dSign Vertti Kivi & Co. Sama toimisto vastasi myös Tallink Megastarin sisustuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Vieressä sijaitseva Tallink Express -hotelli sai remontin myötä uuden julkisivun, tilavamman ja tyylikkään vastaanottoalueen sekä aulabaarin.

Baarissa vieraiden käytössä on ainutlaatuinen ”olutseinä” eli itsepalvelulaite josta voi tilata mietoja alkoholijuomia kuten olutta, siideriä ja long drink -juomaa.

Tallink Expressin uudet aulatilat on suunnitellut virolainen arkkitehtitoimisto  Emil Urbel.

 

Lähde: Tallink Group
Kuvat: Virge Viertek

Leena