Hyppää sisältöön
Hampton by Hilton
· Ikkunapaikka

Tallinnaan toinen Hilton-hotelli

Hampton by Hilton -hotellin odotetaan avautuvan Tallinnassa loppuvuodesta 2024.

Tallinnan hotellitarjonta saa uuden lisäyksen, kun Viron ja Baltian maiden ensimmäinen Hampton by Hilton -hotelli avaa ovensa vuoden 2024 loppupuolella. Vuonna 2016 avautuneen Hilton Tallinn Park -hotellin jälkeen kyseessä on toinen Hilton-hotelli Tallinnassa.

Hampton by Hilton on yksi maailman tunnetuimmista hotellibrändeistä. Sillä on kaikkiaan yli 3 000 hotellia noin kolmessakymmenessä maassa. Virossa brändi on aiemmin toiminut vain yhden hotellin voimin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keskeinen sijainti etuna

Uusi hotelli sijaitsee vilkkaalla Tartu maanteellä, aivan Tallinnan keskustorin vieressä ja vain kivenheiton päässä toisesta Hilton-hotellista. Myös Tallinnan linja-autoasema ja lentokenttä ovat lyhyen matkan päässä, joten kulkuyhteydet hotellille ovat hyvät.

Hotelli kattaa kaikkiaan 185 huonetta. Tontilla sijaitsi aiemmin Eha-elokuvateatteri. Hotelli sai rakennusluvan jo vuonna 2020, mutta rakennustöiden aloitus viivästyi koronapandemian vuoksi. Rakennuksen suunnittelusta vastasi virolainen arkkitehti Tõnis Tarbe.

Baltian maiden ensimmäistä Hampton by Hilton -hotellia tulee operoimaan Apex Alliance Hotel Management, joka hallinnoi tällä hetkellä kuutta Hilton- ja Marriott-brändien hotellia Latviassa, Liettuassa ja Romaniassa.

Lähde: Visit Estonia
Kuva: Apex Alliance Hotel Management

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.