Hyppää sisältöön
Linnanmäki
· Riikka Krenn

Talvi yllätti Linnanmäen – avautuu vasta vappuaattona

Tämän vuoden poikkeuksellisen takatalven johdosta Linnanmäen portit päästään avaamaan vasta vappuaattona.

Linnanmäen portit avautuvat tiistaina 30.4.2024, jolloin huvipuisto toivottaa vieraat tervetulleeksi toivottavasti vähälumisiin tai lumettomiin olosuhteisiin.

“Olemme innolla odottaneet, että pääsemme pitkän talven jälkeen vihdoin taas avaamaan huvipuiston portit. Takatalvi on kuitenkin tehnyt huvikauden valmistelutoimet erittäin haastaviksi. Meille on tärkeää, että heti huvikauden avauksesta lähtien kaikki on valmiina huvittelijoitamme varten, siksi joudumme nyt viivästyttämään huvikauden avajaisia muutamilla päivillä”, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Linnanmäen kausi 2024 alkaa klo 12.30 vappuaattona 30.4., jolloin vietetään Lasten Vappua. Lasten Vappuaattotapahtumassa on monenlaista lapsille suunnattua ohjelmaa, jolloin myös Karhupatsas lakitetaan Rolle Pellen toimesta kello 18.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kesän uutuus on Swingi

Uusi huvilaite Swingi avautuu Linnanmäen kesäkaudelle 2024. Swingin heiluri heilauttaa kyydissä olijat lähes sadan kilometrin tuntivauhtia puolelta toiselle. Heilurin lakipisteessä ollaan 40 metrin korkeudessa, 120 asteen kulmassa. Swingin kyydissä pääsee kokemaan painottomuuden tunteen kaksiminuuttisen ajon ajan.

“Suomen kylmä kevät on asettanut haasteita laitteen rakentamiselle ja valmistelutöihin, mutta sitoutuneen tiimin yhteisen työpanoksen ansiosta voimme vapusta lähtien toivottaa kaikki huvittelijat laitteen kyytiin”, kertoo projektista vastaava Linnanmäen kehitysjohtaja Anssi Tamminen.

Lähde ja kuva: Linnanmäki

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.