Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Scandic Eden Nokia uudistui

Kylpylähotelli Scandic Eden Nokia on avattu uudistettuna. Hotellin kylpylä, aula ja vastaanotto sekä suuri osa huoneista ovat saaneet uudet raikkaat ilmeet. Myös hotellin uusi ravintolamaailma on uudistettu.

1 500 neliön kokoisessa viihdekylpylässä voi nauttia vauhdin hurmasta liukumäissä ja lämpöisistä vesistä porealtaissa. Erilaisia löylyjä voi testata perinteisessä suomalaisessa saunassa, matalalämpöisessä hemmottelusaunassa tai höyrysaunassa. Kylpylässä on tarjolla myös monipuolinen valikoima vesijumppia maksutta hotellin asukkaille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pesuhuoneiden ja pukutilojen uusi ilme ja tunnelma on värikäs ja leikkisä. Suihkussa voi esimerkiksi kokeilla elämyksellistä ämpärisuihkua. Kesäaikaan pääsee nauttimaan myös ulkoaltaasta auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Hotellin alkuperäiset 1990-luvulla valmistuneet huoneet ja kylpyhuoneet on nyt uudistettu kokonaisuudessaan. Huoneiden vihreää värimaailmaa on haettu tropiikin luonnosta.

Kylpyhuoneiden väripilkkuna toimii kukkakuvioinen vinyylitapetti, ja rentouttava sadesuihku tarjoaa elämyksen sekä tunto- että kuuloaistille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huoneet on varustettu Cromecast-suoratoistojärjestelmällä, joka mahdollistaa suosikkiohjelmien katsomisen ja musiikin kuuntelun omista mobiililaitteista huoneen suurelta 49-tuumaiselta näytöltä.

Perhelomailijat on huomioitu erityisesti huoneiden lisävuoteiden suunnittelussa. Päivisin lisävuoteet saa helposti piiloon kiinteiden vuoteiden alle, jolloin perheelle jää enemmän tilaa huoneessa olemiseen. Myös laadukkaat vuoteet sekä huonekohtainen ilmastointi erityisesti kesäaikaan lisäävät viihtyisyyttä.

Scandic Eden Nokia tarjoaa mahdollisuuden esteettömään kylpyläkokemukseen. Hotellissa on 10 esteetöntä huonetta, joihin voi yhdistää väliovella avustajan huoneen. Liikkuminen on helppoa hotellissa, ravintoloissa sekä kylpylän pesu- ja saunatiloissa. Altaaseenkin pääsee helposti pyörätuolilla.

 

Lähde: Scandic

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.