Thaimaan avaa uusia kohteita

Thaimaa avaa lokakuun alusta uusia kohteita matkailijoille.

Lokakuun 1. päivästä alkaen saa ilman karanteenia matkustaa myös Bangkokiin, Chiang Maihin, Hua Hiniin ja Pattayalle.

Thaimaan uudelleenavausohjelma alkoi Phuket Sandboxilla 1. heinäkuuta ja jatkui Samui Plus -ohjelmalla 15. heinäkuuta ja Phuket 7+7 Extension -ohjelmalla 15. elokuuta. Sen ansiosta täysin rokotetut matkailijat voivat matkustaa Thaimaahan ilman karanteenia.

Thaimaan hallitus on ilmoittanut, että Bangkok, Chiang Mai, Chon Buri, Phetchaburi ja Prachuap Khiri Khan avataan uudelleen 1. lokakuuta alkaen osana maan avaamisohjelman toista vaihetta.

Lokakuun puolivälistä alkaen 21 muuta kohdetta eri puolilla maata avataan uudelleen. Näihin kuuluvat Chiang Rai, Lamphun, Mae Hong Son, Nan, Phrae ja Sukhothai pohjoisessa, Bueng Kan, Nong Khai, Ubon Ratchathani ja Udon Thani koillisessa, Kanchanaburi ja Ratchaburi lännessä, Chanthaburi, Rayong ja Trat idässä, Ayutthaya keskisessä osassa ja Nakhon Si Thammarat, Ranong, Satun, Songkhla ja Trang etelässä.

Thaimaan on määrä edetä uudelleen avaamisen neljänteen vaiheeseen tammikuussa 2022, jolloin 13 rajaprovinssia avataan uudelleen naapurimaiden kanssa tehtyjen matkustuskuplien nojalla.

Thaimaassa lähes 9 miljoonaa ihmistä on rokotettu täysin. Terveysministeriön mukaan yli 25 miljoonaa on saanut ensimmäisen rokoteannoksensa ja yli 600 000 ihmistä on saanut jo myös kolmannen rokoteannoksensa.

Säännöllisesti päivitettyjä tietoja matkailuun liittyvästä päivityksistä saat TAT:n Tukholman toimistosta ja viralliselta verkkosivustolta The Colours of Thailand, www.thecoloursofthailand.com.

 

Lähde: TAT

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X