Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Thaimaan uusi lentoyhtiö on Really Cool

Nok Airin perustaja Patee Sarasin palaa Thaimaan taivaalle perustamalla toisen lentoyhtiön, Really Cool Airlinesin.

Patee kertoi, että Really Cool Airlines julkistaa lentokonetyypit, kohteet ja reittiverkostonsa lähikuukausina, ja toiminnan odotetaan alkavan vuoden 2023 loppuun mennessä.

“Olemme innoissamme saadessamme esitellä Really Cool Airlinesin ja odotamme malttamattomina, että voimme tarjota matkustajille poikkeuksellisen lentokokemuksen”, Patee sanoi. “Asiantuntijatiimimme on työskennellyt väsymättä luodakseen uuden standardin ilmailulle, ja olemme innoissamme paljastaessamme tulevina kuukausina, mitä meillä on luvassa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Really Cool Airlinesin aikomuksena on elvyttää Thaimaan ilmailun vieraanvaraisuus. ”Really Cool Airlinesin palvelukonsepti tulee olemaan omaa luokkaansa”, Patee vakuuttaa.

Thaimaan matkailuviranomaisen (Tourism Authority of Thailand, TAT) mukaan tammikuussa 2023 maahan saapui 2,14 miljoonaa matkustajaa, mikä oli hieman vähemmän kuin edelliskuussa, mutta sitä tukivat Kiinasta tulleet matkustajat, jotka palasivat Kiinasta COVID-19-rajoitusten poistumisen jälkeen.

TAT tavoittelee optimistisesti 30 miljoonan matkailijan saapumista Thaimaahan vuonna 2023 eli noin 80 prosenttia 2019 vuoden 39 miljoonasta matkailijamäärästä.

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.