Hyppää sisältöön
· Leena

TravelBird konkurssiin

Kilpailu- ja kuluttajaviraston kautta on tullut seuraavat ohjeet TravelBirdiltä matkansa ostaneille.

Yhtiöllä on vakuusrahasto maksukyvyttömyyden varalle Hollannin vakuusrahastossa SGR:ssä. SGR maksaa korvauksia niille, joiden matka jää toteutumatta, ja on julkaissut toimintaohjeita kuluttajille. SGR on myös yhteydessä niihin kuluttajiin, joiden matka ei toteudu. Euroopan kuluttajakeskus ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) matkapakettien vakuusvalvonta seuraavat tilannetta.

Vakuusrahasto SGR:n ohjeita kuluttaja-asiakkaille:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olet jo TravelBirdiltä ostamallasi matkalla ja kohtaat ongelmia palveluntuottajan kanssa:

TUI Netherlands huolehtii kaikesta jo matkalla olevien osalta, älä siis esimerkiksi maksa hotellia toistamiseen, mikäli sitä vaaditaan. Matkustaja tai matkapalvelun tuottaja voi tarvittaessa olla yhteydessä TUI:hin, p. +31 88-0885840 ja travelbird@tui.nl.

Olet lähiaikoina lähdössä TravelBirdiltä ostamallesi matkalle ja sinulla on voimassaolevat lentoliput:

Hollannin vakuusrahasto (SGR) huolehtii sellaisten matkojen toteutumisesta, joiden lähtöpäivä on viimeistään 9.11.2018. Tällaiset matkat toteutetaan alkuperäisen suunnitelman mukaan. Saat lähiaikoina SGR:ltä sähköpostia TravelBirdille antamaasi osoitteeseen. Näiden matkojen osalta SGR takaa maksut palveluntarjoajille TravelBirdin kanssa sovittujen hintojen mukaan.
TUI Netherlands sopii maksuista paikallisten palveluntarjoajien kanssa. Matkustaja tai matkapalvelun tuottaja voi olla tarvittaessa yhteydessä TUI:hin, p. +31 88-0885840 tai travelbird@tui.nl

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos lähtöpäiväsi on 9.11.2018 jälkeen: lisätietoa tulossa. Saat lähiaikoina SGR:ltä sähköpostia TravelBirdille antamaasi osoitteeseen.

Olet lähiaikoina lähdössä TravelBirdiltä ostamallesi matkalle, mutta sinulla ei vielä ole voimassaolevia lentolippuja:

Matkaasi ei toteuteta. Saat TravelBirdille antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähiaikoina ohjeet korvaushakemuksen toimittamiseksi SGR:lle. Ohjeet julkaistaan myös osoitteessa www.sgr.nl/schade-claimen.

Olet varannut TravelBirdiltä matkan, johon ei sisälly lentolippuja:

Matkaasi ei toteuteta. Saat TravelBirdille antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähiaikoina ohjeet korvaushakemuksen toimittamiseksi SGR:lle. Ohjeet julkaistaan myös osoitteessa www.sgr.nl/schade-claimen.

Sinulla on TravelBirdin lahjakortti tai voucher, mutta et ole vielä varannut matkaa sillä.

Lisäohjeita tulossa SGR:n sivuille.

Olet ostanut ainoastaan voucherin, pääsylipun tai ravintola -voucherin.

Vakuudesta ei korvata yksittäisiä palveluja. Lisäohjeita tulossa SGR:n sivuille.

Leena