Hyppää sisältöön
· Leena

TUI:lle hiilineutraaleja lomakohteita

TUI on asettanut tavoitteekseen kompensoida kaikkien kohteidensa hiilipäästöt pohjoismaalaisille asiakkailleen vuoteen 2023 mennessä.

Ensimmäinen pohjoismaalaisille lomailijoille hiilineutraali kohde on tarkoitus julkaista vuonna 2020. Lisäksi TUI Group on sitoutunut lahjoittamaan 10 miljoonaa euroa kohdemaidensa projekteihin ensi vuodesta lähtien.

Lomakohteiden hiilidioksidipäästöjen kompensoinnin lisäksi lentopäästöjen vähentäminen on TUIlle pitkän aikavälin tavoite Pohjoismaissa. TUI Groupin lentoyhtiö TUI Airways on listattu kansainvälisen atmosfair Airline -indeksin listauksessa maailman kestävimmäksi lentoyhtiöksi hiilidioksidipäästöissä mitattuna – TUIn lentokoneet ovat uusia ja lennoilla on yli 90 prosentin käyttöaste.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Matkailu on kehittyville maille jopa kehitysapua tärkeämpi taloudellinen tuki.* Lisäksi matkailuteollisuus luo ymmärrystä ihmisten ja kulttuurien välille, edesauttaa maailmanlaajuisten yhteisöjen muodostumista ja estää konflikteja”, sanoo Alexander Huber, TUI Nordicin toimitusjohtaja.

Tukeakseen matkailun positiivisia vaikutuksia TUI on sitoutunut lahjoittamaan 10 miljoonaa euroa vuodessa kohdemaidensa projekteihin TUI Care Foundation -säätiön kautta. Säätiö toimii yhteistyössä UNICEFin ja muiden maailmanlaajuisten kansalaisjärjestöjen kanssa tavoitteenaan tukea 100 000 paikallista lasta, pelastaa miljoona kilpikonnaa sekä suojella 15 000 norsua.

 

(*UNWTO/OECD 2017)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: TUI

Leena