Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Tulevaisuuden innovaatioideoita

Haaga-Helia on kerännyt maailmalta innovatiivisia ideoita siitä, miten mukauttaa toimintonsa koronakriisin aikana.

Kanadalainen ravintola keksi pitää virtuaalisen kokkauskurssin niin, että kurssille osallistujille toimitettiin kotiin ruoka-aineet, joista tehtiin yhdessä ruokaa.

Viinitila keksi järjestää wine tastingin verkossa. Se toimitti maisteltavat viinit osallistujille ja yhteinen viini-ilta oli valmis.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ravintolat ovat tarjonneet työtekijöilleen lomautuksen aikana virtuaalisia kursseja, jolloin työntekijöiden tieto-taitoa on parannettu.

Hotelleille on myös kehitetty uudenlaisia innovaatioita, mm. älykello ja ranneke, jolla aukaistaan huoneen ovi ja maksetaan laskut.

Lue lisää monista bisnesinnovaatioista tästä.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Haaga-Helia

 

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.