Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Tykkimäelle uusi resort-kokonaisuus

Kouvolan Käyrälammen rantaan nousee vuoden 2022 aikana uusi resort-kokonaisuus, joka muodostuu villoista, huviloista sekä huvipuistosta ja vesipuistosta.

Tykkimäki Resort on Kymen Seudun Osuuskaupan (KSO) käynnistämä hanke. Majoitusalue muodostuu vaativaankin makuun soveltuvista villoista, arjen luksusta tarjoavista huviloista, tasokkaista kokoustiloista, luksustelttailusta sekä uudelle tasolle viedystä camping –alueesta.

Vuodepaikkoja alueelle tulee noin 200 ja näiden lisäksi camping-alueelle voidaan majoittaa noin 300 matkailijaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tykkimäen Huvipuisto sekä Aquapark yhdistyvät resort-kokonaisuuteen. Vesipuisto Aquapark sijaitsee resortin välittömässä läheisyydessä ja huvipuiston puolelle pääsee alueet yhdistävän kulkusillan kautta.

”Haluamme tarjota todellista arjen luksusta vieraillemme. Jokaisen huvilan katetut terassit, kaasugrillit, kaminatakat, saunat ja lämmitetyt ulkoporealtaat kuuluvat vakiovarusteisiin sekä jokaisesta huvilasta on myös suora näköyhteys kauniiseen suomalaiseen järvimaisemaan. Tämä kaikki ja vielä kohtuuhintaan”, kertoo KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtanen.

Glamour Camping, eli Glamping, tarjoaa uudenlaisen elämyksen lomailuun. Glamping -teltat on varusteltu laadukkailla sängyillä, minijääkaapeilla ja pienellä oleskelutilalla. Jokaisen teltan ulkopuolelta löytyy erillinen wc- ja suihkualue, joka on majoittujien henkilökohtaisessa käytössä. Teltassa voi majoittua joko yksin tai kahdestaan. Luksus-teltassa majoittuminen vastaa hotellihuonetasoista majoitusta, mutta luonnon äänet ja tunnelma ovat aistittavissa aivan uudella tavalla.

Resort-alueelle rakentuva saunamaailma muodostuu panorama-saunoista, savusaunasta sekä kelluvasta saunasta. Jokaisesta panorama-saunasta on suora näköyhteys kauniiseen järvimaisemaan, ja lisärentoutumista tarjoavat saunojen terasseille sijoitetut porealtaat. Suomalaisen perinnesaunaelämyksen pääsee puolestaan nauttimaan pehmeissä savusaunalöylyissä ja uutta tvistiä saunakokemukseen tuo Käyrälammen päälle rakentuva kelluva sauna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Kymen Seudun Osuuskauppa ja Tykkimäki

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.