Ukkohallan uusi kolmikko

Hyrynsalmella sijaitsevan Hiihtokeskus Ukkohallan johtoon asettuu keskuksesta entuudestaan tuttu kolmikko, kun nuoren polven yrittäjät Teemu Muhonen, Charlotta Avellan sekä Janne Keränen ottavat operatiivisen puolen haltuunsa yrityskaupan myötä.

Teemu Muhonen aloitti yhtiön toimitusjohtajana 1.11.2020. Charlotta Avellan vastaa jatkossa Ukkohallan markkinoinnista ja Janne Keränen toimii yhtiön kehityspäällikkönä.

Kolmikko on ostanut Kimmo Kyhälän osuuden Hiihtokeskus Ukkohallasta. Yhtiön muina osakkaina jatkavat matkailun ja vapaa-ajan pääomasijoitusyhtiö Nordia Rahasto Oy sekä Starfinance Oy.

Kolmikon tavoitteena on luoda Ukkohallasta entistä kattavampi ja palvelevampi hiihtokeskus. Muhonen ja Avellan ovat paikallisille tuttuja kasvoja, sillä he – Keränen mukaan luettuna – ovat pitkän linjan ukkohallalaisia niin asiakkaina kuin työntekijöinäkin.

Itsekin aktiivisina outdoor-harrastajina tunnetut tuoreet yrittäjät ovat työskennelleet keskuksessa pitkään rinteiden kunnossapidon, vuokraamopalveluiden sekä markkinoinnin parissa. Johtotehtävien lisäksi dynaaminen kolmikko aikoo jatkossakin toimia keskuksen kehittäjinä myös ruohonjuuritasolla: “Aktiivisina harrastajina meille itsellemme on tärkeää, että harrastaminen on helppoa ja harrastuspaikat ovat laadukkaita, ja lapsiperheenä arvostamme sitä, että tekemistä löytyy kaiken ikäisille ja palvelut ovat lähellä”, kertoo Charlotta Avellan yhdessä miehensä Teemu Muhosen kanssa. “Ukkohalla on tunnetusti uskomattoman monipuolinen keskus, josta löytyvät kaikki meille tärkeät asiat”, Muhonen lisää. “Ja innokkaina laskijoina ja ulkoilijoina tiedämme, mitkä asiat meille harrastajina ovat tärkeitä, joten haluamme olla aidosti mukana ja tehdä töitä myös ‘kädet savessa’”, Muhonen jatkaa.

 

Lähde: Ukkohalla

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X