Uroksen katolle nousee Laawu

Osaksi Tampereen UROS LIVE -elämysareenan kokonaisuutta kuuluvan Lapland Hotels Arenan katolle nousee Lapin elämyksellisyydestä ammentava ravintola- ja saunaterassi – Laawu.

 

 

Kattoterassi pitää sisällään kolme saunaa, paljun sekä tunnelmallisen oleskelutilan viihtyisine asiakaspaikkoineen sekä juoma- ja ruokatarjoiluineen. Koko kattoterassin ja sen noin 300 asiakaspaikkaa saa halutessaan myös vuokrattua täysin omaan käyttöönsä.

Kattoterassi kohoaa kahdennentoista kerroksen korkeudessa ja koko terassialueen ydin on hiiligrillein varustettu keittiö, joka on auki kesäaikaan. Lapin herkkuja sisältävän ruokalistan lisäksi tunnelmaa luodaan niin terassille kuin saunaosastollekin valoilla, äänillä, tuoksuilla ja erilaisilla luonnonmateriaaleilla ja -pinnoilla. Saunamaailma on auki vuoden ympäri.

Kattoterassin saunaosasto on erotettu ravintolan terassista omaksi seesteiseksi kokonaisuudeksi, josta on muun terassin tapaan näkymät niin Näsi- ja Pyhäjärvelle kuin Pyynikillekin. Yksi saunoista on vuokrattavissa kokous- ja juhlatiloineen vuoden ympäri ja kulkee nimellä Tuohta.

 

Lapland Hotels Arenan hotelliasiakkaille on tarkoitus varata mahdollisuus nauttia Laawun saunaelämyksestä ulkopuolisilta rauhoitettuna, tiettynä kellonaikana joka päivä. Muina aikoina saunoja voi vuokrata tuntiperusteisesti.  

Lapland Hotels Arenaan on tulossa yhteensä 273 huonetta, comfort-tasosta parvekellisiin sviitteihin. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 6–11 ja yli 70 niistä on oma sauna. Hotellissa on myös arena-aitiohuoneita, joiden terassilta voi seurata UROS LIVE -areenan tapahtumia.

 

Lähde: Lapland Hotels

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X