Uusi hotelli Krunikkaan

Helsingin Kruununhakaan, Mariankadun ja Maneesikadun kulmaan, avataan vuonna 2021 uusi Lean Luxury -filosofian Ruby-hotelli.

Nykyisin suojellut rakennukset toimivat alun perin Uudenmaan tarkk’ampujapataljoonan upseerirakennuksina ja sen jälkeen erilaisina kasarmeina ja esikuntina. Rakennuksissa viimeisimpänä toimijana on ollut maa- ja metsätalousministeriö.

Vuonna 1885 rakennetusta Evert Lagerspetzin suunnittelemasta pää- ja sivurakennuksesta koostuvaan historialliseen rakennuskompleksiin (Mariankatu 23 ja Maneesikatu 7) tulevaan Ruby-hotelliin tulee yhteensä 142 vierashuonetta, ympäri vuorokauden avoinna oleva baari, aamiaistila, sisäpihan paviljonki ja ulkoterassi.

”Se on myös ensimmäinen hotellimme, josta löytyy sauna. Annoimme suomalaisen perinteen vakuuttaa meidät”, kertoo Rubyn perustaja ja toimitusjohtaja Michael Struck.

Ruby Helsinki -rakennusprojekti on osa puolen korttelin kokoista kiinteistöprojektia. Hotellin lisäksi kompleksiin rakennetaan 50–60 asuntoa, yksiöistä aina suurempiin kattohuoneistoihin asti.

Projekti toteutetaan yhteistyössä suomalaisen kiinteistökehittäjä ICON Kiinteistörahastojen kanssa.

Müncheniläinen Ruby Group on perustettu vuonna 2013 ja se operoi tällä hetkellä 6:tta eri hotellia Wienissä, Münchenissä, Düsseldorfissa, Hampurissa ja Frankfurtissa.

Karsitun organisaatiorakenteensa avulla ja perusasioihin keskittymällä Ruby kykenee luomaan nykyaikaisen ja huokeahintaisen version ylellisyydestä, joka sopii moderneille hinta- ja tyylitietoisille asiakkaille.

Hotelliketju on tämän lisäksi ryhtynyt Münchenissä ja Hampurissa vastikään tarjoamaan Ruby Works -tiloja: täysin varustettuja työ- ja luovia tiloja, jotka tarjoavat inspiroivia toimistoyhteisöjä.

 

 

Lähde: ICON Kiinteistörahastot

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X