Uusia luksusigluja Leville

Levin Iglujen kolme uutta luksusiglua saa ensimmäiset vieraansa tällä viikolla.

53 neliön igluissa on ylellinen designsisustus ja korkea varustetaso, oma poreallas, kylpyhuone ja keittiö sekä esteetön näkymä tunturin laelta. Asiakas saa toivoessaan myös räätälöidyn concierge-palvelun.

Luksusiglujen myötä Utsuvaara-tunturin laella sijaitsevien iglujen kokonaismäärä kasvaa nyt 27:ään.

”Asiakkaista peräti 95 prosenttia on ulkomaalaisia, erityisesti brittejä, amerikkalaisia, australialaisia ja aasialaisia. Uutena ryhmänä nousevat matkailijat Arabiemiraateista, joita pohjoisen puhdas ilma ja kuulaus kiehtovat. Suomalaisten uusi suosikkisesonki on syksy ja erityisesti ruska-aika. Lapin värit ovat tällöin parhaimmillaan ja ulkoilumahdollisuudet monipuoliset”, kertoo Levin Iglujen toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti.

Levin Iglujen toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti.

Yrittäjä ja talousneuvos Tauno Mäkelä rakennutti ensimmäiset neljä lasi-iglua Leville vuonna 2008. Kolme vuotta sitten valmistui kodanmallinen ja lasista valmistettu fine dining-ravintola Aurora Sky. Sen menusta vastaa keittiömestari Lauri Närhi tiimeineen.

Levin Iglut sai tänä vuonna kansainvälisen Recognition of Excellence -palkinnon tunnustuksena alan ammattilaisten ja matkailijoiden erittäin korkeasta tyytyväisyydestä hotellin palveluun.

 

28

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X