Vaasaan kelluva merikylpylä

Pohjoismaiden suurin täysin kelluva, 1000-paikkainen Saunaravintola Meri avataan Vaasassa loppukesästä 2022. Aikuisten Sauna & Spa, sekä huippukokki Hans Välimäen tähdittämä maailmanluokan ravintola täydentää Suomen trendikkäiden saunaravintoloiden valikoimaa.

Saunaravintola Meri eroaa Suomen muista vastaavista kohteista sillä, että se on kokonaan kelluva. Kelluvan saaren, saunan ja ravintolatoiminnan rakenteiden omistajana ja operaattorina toimii nuorten yrittäjien omistama Sisäsataman Terassi Oy.

”Nyt vaasalaisille tarjoutuu myös mahdollisuus upeaan aikuisten spa- ja saunaelämykseen ympärivuotisesti, sillä olemme panostaneet hyvin paljon konseptissa nimenomaan elämyspuoleen saunojen sekä uima-altaiden myötä huipputasokkaan ravintolan lisäksi. Valitsimme nimen Meri, sillä haluamme kunnioittaa luonnonläheisyyttä ja alueen merellistä historiaa sekä merenkurkun Unescon maailmanperintöaluetta”, sanoo Saunaravintola Meri toimitusjohtaja Tommi Mäki.

Ravintolan konseptoinnista ja menusta vastaa Suomen tunnetuin, Michelin-kokki Hans Välimäki. ”Meri tulee erikoistumaan kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin sekä laatulihoihin”, Välimäki kertoo.

Hankkeen toteutuksesta ja suunnittelusta on vastannut mm. Helsingin Allas Sea Poolin ja Kuopion saunaravintola Saanan suunnittelussa mukana ollut Bluet.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X