VALO Hotel & Work avattiin

VALO Hotel & Work avautui 1.9. Helsingin Ruskeasuolle

Miltä kuulostaa hotelli, joka tarjoaa täydelliset yöunet, laadukasta lähiruokaa, kattavat työ- ja kokoustilat sekä kattoterassin saunoineen? Näin makeaa kokonaisuutta harvoin näkee saman katon alla, mutta nyt Helsinkiin on avattu businesshotelli kaikilla herkuilla.

Mannerheimintien päätyyn Ruskeasuolle avattu uusi hotelli VALO Hotel & Work tarjoaa lämminhenkiset ja modernit tilat niin majoittumiseen, kokoukseen kuin työskentelyynkin. Se yhdistää kaikki liikematkustajan kaipaamat palvelut tarjoten aitoa rauhaa niin uneen kuin työhön.

“Olemme todella iloisia, että pääsemme avaamaan hotellin. Ajankohta täysin uudenlaisen rakennuksen esittelylle on erikoinen, mutta lisääntynyt etätyö kasvattaa varmasti tällaisten palveluiden kysyntää” kertoo VALO Hotel & Workin hotellinjohtaja Tom Strandberg. VALO Hotel & Work on yhdessä hotelli, toimitila ja kokouspaikka. Tärkeintä kuitenkin on, että kokonaisuus on rakennettu vahvasti hyvinvointi edellä.

Yhteisöllisessä Polku-katsomoportaikossa voi istahtaa kahville tai tehdä töitä upean lasikaton alla.

 

Tilat edistävät hyvinvointia

VALOn huoneissa on rauhallinen tunnelma. Hiljaisissa huoneissa on loistava akustiikka, pehmeä valaistus sekä säädeltävä ilmasto. Huoneet muuntuvat hetkessä myös toimivaksi työtilaksi, jossa keskittyminen on helppoa. Mukavuuden kruunaa VALOn tabletti, jonka kautta voi tilata huoneeseen ravintolan maukkaita annoksia.

Kokous- ja työtiloissa on helppo viihtyä sekä keskittyä. Kokoustilat on suunniteltu joustamaan pienistä tiimipalavereista jopa satojen henkilöiden iltatilaisuuksiin. Monipuolinen sisustus on muunneltavissa jopa päivän aikana.

Katolla voi kylpeä Suomen suurimmassa poreammeessa.

Hotellin kattokerroksesta löytyy upea wellness-alue rentoutumiseen. Alueella voi nauttia niin perinteisten saunojen kuin höyrysaunan löylyistä sekä allasbaarin herkuista.

Kattoterassin käsinveistetyistä hirsisaunoista avautuu kauniit näkymät kattojen ylle.
Wellness-alueen avantoallas tarjoaa virkistävän startin aamuun.

Kattoterassilta löytyvät uniikit hirsisaunat, poreamme ja avantoallas. “Rakennuksen katolla pääsee löylyttelemään Pielavedellä käsintehtyyn hirsisaunaan ja rentoutumaan yhteen Suomen suurimmista porealtaista” kuvailee Strandberg.

Ravintoloissa viihdytään pohjoismaisten makujen ja rennon tunnelman äärellä.

Hotellin Bistro ELOssa ja Lounge & Bar SUOssa viihtyy raikkaiden pohjoismaisten makujen ja rennon tunnelman äärellä. Luvassa on maukasta lähiruokaa ja herkullisia juomia. Valikoimasta löytyy laadukkaiden eurooppalaisten viinien lisäksi upeita alkoholittomia ja low alcohol -drinkkejä.

VALOssa on sydämellinen tunnelma, jossa viihtyy myös hämärtyvään iltaan. Täällä rakastetaan kohtaamisia, innostunutta puheen sorinaa ja onnellisia hymyjä. Kaiken lähtökohtana on toisista välittäminen ja intohimo loistavaan uneen sekä työhön.

www.valohotel.fi

 

VALOssa on tehty seuraavat nimitysuutiset:

Ruut Eerikäinen on aloittanut VALO Hotel & Workin myyntipäällikkönä 1.6.2020. Hän vastaa VALO Hotel & Workin majoitus- kokous- ja Work-tilojen myynnistä.
Eerikäinen on kerännyt kattavasti kokemusta kotimaan hotelli- ja majoitusmaailmassa ja ulkomailla kokemusta on kertynyt myynnin, markkinoinnin ja johtamisen parissa.

 

 

Nina Tuominen on aloittanut VALO Workin Sales Managerina 1.8.2020. Roolissaan hän vastaa VALO Workin myynnistä ja sen kehittämisestä.
Viimeiset 12 vuotta Tuominen on työskennellyt johto- ja esimiestehtävissä, vastaten operatiivisesta toiminnasta, palvelutasosta, asiakaspalvelusta ja sen laadusta, henkilöstöstä, liiketoiminnan kehittämisestä, yrityskuvan, uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelusta, sekä toteutuksesta. Asiakaspalvelusta, koordinoinnista ja myynnistä häneltä löytyy kaikkiaan yli 20 vuoden työkokemus.

 

Erno Launo on aloittanut VALO Workin liiketoimintajohtajana 10.8.2020. Hän vastaa tehtävässään VALO Work -liiketoiminnan johtamisesta ja konseptin kehittämisestä.
Launolla on kattava kokemus uuden liiketoiminnan rakentamisesta ja uusien konseptien kaupallistamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X