Hyppää sisältöön
· Leena

Vierumäen Scandic Vierumäen Country Clubille

Vierumäki Country Club Oy ja Scandic Hotels Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen jolla Scandic Vierumäen hotellitoiminnot siirtyvät Vierumäki Country Club Oy:n omistukseen. Hotellin nimeksi tulee Vierumäki Resort Hotel.

Hotelli poistuu Scandic-ketjun hotellitarjonnasta, varausjärjestelmistä sekä kanta-asiakasohjelmasta 1.10.2017 lähtien. Voimassa olevat varaukset siirretään Vierumäki Resort Hotellille varauksen tekohetkellä voimassa olevilla ehdoilla ja hinnoilla. Scandicin kanta-asiakas edut ovat voimassa varauksille, jotka on tehty ennen 1.10.2017.

Vierumäki Resort Hotellissa on saunan ja kuntohuoneen lisäksi juhla- ja kokoustiloja, ravintoloita, Day Spa sekä keilarata.
Hotelli sijaitsee aivan Cooke-golfkentän kupeessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Toimintamme laajentuminen on täysin linjassa kasvustrategiamme kanssa ja Vierumäki pystyy nyt tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen liikunnan- ja hyvinvoinnin ystäville. Nyt kaikki palvelut saa yhdestä pisteestä. Hotelli on arvokas lisä yritys- ja vapaa-ajan asiakkaillemme”, kommentoi Vierumäki Country Clubin toimitusjohtaja Heikki Hietanen.

 

Leena