Hyppää sisältöön
· Leena

Vihaiset linnut valloittavat Siljan laivat

Rovio Entertainmentin Angry Birds -hahmot ovat näkyvästi mukana Silja Linen laivojen Summer Centereissä.

Angry Birds -teemaiset leikkipaikat valmistuvat neljälle Silja Linen laivalle kesäkuun alkupuolella. Leikkipaikat toteutetaan laivojen kokoustiloihin Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Baltic Princessillä ja Galaxyllä, ja ne ovat auki elokuun puoliväliin asti.

Lasten ikisuosikit eivät ole hävinneet mihinkään, mutta rinnalle on otettu täysin uutta tekemistä ja myös uusia pop up -kokeiluja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Kesäkuun alussa testataan kahden viikon ajan lasten ranneketta, jota asiakkaat ovat useasti toivoneet. Ranneke sisältää lapsen ikäryhmän mukaan kivoja tuotteita, juomia ja jätskiä rannekkeella hankittavaksi. Ranneke ostetaan etukäteen, ja sen hinta on kahden yön risteilyltä 15,90 euroa”, kertoo Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd.

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla voi kesäkuun alusta alkaen pelata pakopeliä, jonka pelikenttänä toimii koko laiva. Pakopeli on tarkoitettu erityisesti perheiden teineille, mutta soveltuu hyvin myös koko perheille ja aikuisillekin. Pelin on suunnitellut ja sen toteuttaa Insideout Productions.

“Kyseessä on uuden tason peli, joka fuusioi immersiivistä teatteria ja vuorovaikutteista teknologiaa. Pelaaja uppoaa virtuaalitodellisuuteen ja erilaisten pelillistämisen keinoin kokemus tulee olemaan ainutlaatuinen jollaista laivoilla ei ole ennen nähty”, kertoo Agnes Kaszas Insideout Productionsin perustaja.

Buffet-ravintolan lastenpöytää on uudistettu yhdessä lapsien kanssa. Toiveiden pohjalta lihapullat muuttuvat luomuksi, tarjolle tulee pastaa ja jauhelihakastiketta, lasten pöytään lisätään vihreää naposteltavaa ja vegaanisuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Buffet on lapselle paras mahdollinen paikka kokeilla jotain uutta, mutta siinä tarvitaan usein vanhempienkin apua. Lasten buffet-pöytään mahtuu vain rajallinen määrä ruokia, joten lastenkin kannattaa kiertää koko Grande Buffet -ravintolan tarjonta läpi. Vegaanisesta pöydästä saa poimittua vaikkapa kurkkua ja tomaattia, lämmintiskiltä kalaa ja jälkiruokapöydästä suklaamoussea”, vinkkaa Silja Symphonyn keittiöpäällikkö Jyrki Tulkki.

Lue lisää: www.tallinksilja.fi/friendship

 

Lähde: Silja Line

Leena