Viikonlopun iloksi: Upea pianokonsertti revontulten alla

Ranskalainen pianisti Sofiane Pamart vieraili syyskuun alussa Suomessa ja piti klassisen pianokonsertin Ylläksellä, Jerisjärven rannalla.

Tunnin mittainen konsertti oli huikea esitys, jonka maagisuutta korostivat revontulet, jotka loimusivat soittajan takana.

Konsertin toteutti Visit Finlandin ja Visit Ylläksen kanssa yhteistyössä ranskalainen mediatalo Cercle, joka on eri musiikkityylien ja visuaalisesti näyttävien kuvauspaikkojen suoratoistokonsertteihin erikoistunut mediayritys.

Itsessään flyygelin saaminen kuvauspaikalle tunturiin oli haastavaa, mutta suurimman vaikeuskertoimen projektiin toi luonnollisesti revontulien arvaamattomuus. Konsertti-ilta oli kuitenkin unohtumaton elämys ja lopputulos on täysin maaginen”, Visit Finlandin PR & media manager Sergei Shkurov kertoo.

Sofiane Pamartin konsertti oli ensimmäinen Cerclen projekti Suomessa. Aikaisemmin yritys on kuvannut elektronisen musiikin konsertteja mm. Gizan pyramideilla, Eiffel-tornilla ja Unescon maailmanperintökohteiisin kuuluvassa Turkin Kappadokiassa.

Suoratoistetun jälkeen konserttia on katsottu Facebookissa ja Twitchissa jo lähes 900 000 kertaa. Sofiane Pamartin revontulikonsertti on katsottavissa nyt myös YouTubessa.

Katso huikea konserttinauhoitus tästä:

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X