Hyppää sisältöön
· Leena

Viking Line esitteli uudet laivan viinit

Punaiset laivat aloittavat uuden vuosikymmenen uusilla, laadukkailla nimikkoviineillään. Ne tulevat myyntiin heti tammikuun alussa kaikkiin Viking Linen laivojen ravintoloihin, baareihin ja myymälöihin. Uusi laivan valkoviini tulee Saksasta, punaviini ja kuohuviini puolestaan Italiasta.

Viking Line on Pohjoismaiden suurimpia viinikauppiaita: vuodessa niitä myydään yli kolme miljoonaa litraa ja tällä hetkellä valikoimissa on noin 600 eri viiniä.

Laivan nimikkoviinit ovat aina tarkkaan valikoituja. Asiantuntijaraati seuloo satojen vaihtoehtojen joukosta korkealaatuisimmat ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat viinit aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Nyt valitut viinit ovat siis valikoimissa aina vuoden 2021 loppuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi laivan valkoviini on Handwerk Riesling, kuiva riesling-viini Saksasta Moselin alueelta. Punaviiniksi valikoitui tällä kertaa Edizione Apassimento, täyteläinen ja hedelmäinen viini Puglian alueelta Italiasta.

Laivan kuohuviininä toimii seuraavat kaksi vuotta Val D’Oca Prosecco DOC Treviso Extra Dry, joka valmistetaan Valdobbiadenen alueen rypäleistä Italiassa.

Laivan nimikkosamppanjana jatkaa uudelle kaudelle tuttu Viking Linen yksinoikeudella myymä Piper Heidsieck Essentiel by Essi.

Fredrik Andersson.

Joulupöytä on katettu 15.11. alkaen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Punaisten laivojen joulupöytään katetaan tänä vuonna perinteisten jouluherkkujen lisäksi runsaasti myös kasvisvaihtoehtoja. Joulupöydän on suunnitellut ja toteuttanut tänäkin vuonna Ruotsin kokkimaajoukkue Fredrik Anderssonin johdolla, yhdessä Viking Linen keittiömestareiden kanssa. Ensi kertaa on nyt tarjolla myös oma joulupöytä lapsille. Joulupöytään pääsee herkuttelemaan kaikilla Viking Linen laivoilla ajalla 15.11.-26.12.

Jouluaterian hinta vaihtelee reitin, viikonpäivän ja ostohetken mukaan, ennakkoon ostettu ateria on aina pari euroa edullisempi. Helsinki-Tukholma-välillä illallisbuffet maksaa 37-41 euroa, Turku-Tukholma-reitillä 35-38 euroa ja Helsinki-Tallinna-välillä 27-32 euroa. Joulubuffetin koko ruokalista löytyy tästä linkistä.

Esa Aalto

 

Leena