Hyppää sisältöön
· Leena

Viking Linen buffassa maistuvat pohjoismaiset maut

Punaisilla laivoilla tarjoillaan syksyllä luonnollisia ja puhtaita pohjoismaisia makuja. Uusi buffet on tarjolla 15.9.–17.11.2017.  

Viking Line käynnisti maaliskuussa 2017 pitkäaikaisen yhteistyön Ruotsin kokkimaajoukkueen kanssa. Syksyn menukokonaisuuteen kokkimaajoukkue kehitti Pohjoismaisen ruokamaailman pohjalta täysin uusia ruokakonsepteja yhdessä Viking Linen ravintolahenkilökunnan kanssa. Uuden buffetin maut ovat kokonaan pohjoismaisia, aina mausteita ja yrttejä myöten. Pohjoismainen keittiö käyttää tyypillisesti sekä suolaisia, että happamia ainesosia. Keskeisiä raaka-aineita menukokonaisuudessa ovat esimerkiksi kalat ja äyriäiset.

Syksyn buffetmenun tärppejä ovat vaikkapa pohjoismainen pesto, akvaviittisilakka etikkamajoneesin, paistetun rukiin ja ruohosipulin kera sekä kantarelli-herkkusienipiiras.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Punaisilla laivoilla on kaikkiaan lähes 40 ravintolaa ja kahvilaa, joiden tarjonta ulottuu perinteisistä buffetpöydistä ja itse paistetuista leivonnaisista aina äyriäistarjottimiin, fine dining -ruokailuun ja innovatiivisiin maistelumenuihin.
Ruotsin kokkimaajoukkue koostuu kahdestatoista kokista ja kondiittorista, jotka työskentelevät eri ruotsalaisissa huippuravintoloissa. He tähtäävät kapteeninsa Fredrik Anderssonin johdolla seuraavaksi kansainvälisiin Culinary World Cup 2018 ja Culinary Olympics 2020 -kilpailuihin.

Leena