Hyppää sisältöön
· Leena

Viking Linen joulupöytä on katettuna 17.11. alkaen

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viking Linen laivojen joulubuffet on tänä vuonna yhtiön omien keittiömestarien ja Fredrik Anderssonin johtaman Ruotsin kokkimaajoukkueen yhdessä suunnittelema. Siinä maistuvat perinteiset ja puhtaat pohjoismaiset maut. Klassisten jouluherkkujen ja kasvisvaihtoehtojen lisäksi tarjolle on haluttu tuoda myös uudenlaisia, skandinaavisella ripauksella ryyditettyjä jouluisia makuelämyksiä.

  • Tänä vuonna olemme halunneet nostaa raikkaalla tavalla esiin pohjoismaisia ruokia ja makuja. Tätä samaa filosofiaa jatkamme myös joulupöydässämme, kertoo Viking Linen ravintolapäällikkö Bodil Stål.

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

 

Joulupöydässä tärkeitä ovat perinteet, mutta myös mahdollisuus yhdistellä tuttuja ruokia ja uusia, raikkaita makuja. Tämän vuoden joulubuffetista löytyy itseoikeutetusti kinkku ja suomalaislle tutut laatikkoruoat, mutta myös kattava valikoima kasvisruokavaihtoehtoja. Kalaruokien ystäviä hemmotellaan perinteisten graavi- ja savukalojen sekä muikun- ja siianmädin lisäksi muun muassa piparjuurella, akvaviitillä ja tyrnillä maustettuja sillejä.

Joulubuffet on tarjolla kaikilla punaisilla laivoilla 17. marraskuuta – 26. joulukuuta.

 

 

 

 

Leena