Hyppää sisältöön
· Leena

Viking Linen uuden aluksen uusi ilme

Viking Linen uusi matkustaja-alus tulee Turku-Tukholma –liikenteeseen vuonna 2020. Uuden aluksen sisustuksen suunnittelee ruotsalainen arkkitehtitoimisto Koncept Stockholm. Se on aiemmin sisustanut mm. Haymarket by Scandic -hotellin Tukholmassa.

Koncept Stockholm yhdistää sisustuksessa viehättävästi skandinaavista keveyttä ja leikkisyyttä.
”Viking Linelle on tärkeää, että arkkitehdit osallistuvat houkuttelevan matkustuselämyksen luomiseen niin risteily- kuin reittimatkustajille, lapsiperheille ja kokousasiakkaille kuin myös maiden välisen huomattavan rahtiliikenteen tarpeisiin.Olemme huomioineet myös ulkomaiset asiakkaamme, jotka eivät ehkä ole aikaisemmin kokeneet upeita saaristonäkymiä, tarjoamalla vielä enemmän meri- ja saaristomaisemia”, sanoo Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hanses.

Viking Linen uuden aluksen pituus tulee olemaan 218 metriä, paino 63 000 tonnia, ja tilaa on 2 800 matkustajalle. Rahtikaistoja on yhteensä 1 500 metriä. Alus rakennetaan Xiamen Shipbuilding Industry Co., Ltd:n telakalla Kiinassa yhteistyöprojektina, johon osallistuu useita suomalaisia ja eurooppalaisia toimittajia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Leena