Hyppää sisältöön
· Leena

Viking XPRS:lle lisävuoroja perjantaisin ja sunnuntaisin

Viking XPRS liikennöi 5. huhtikuuta alkaen Helsinki–Tallinna-reitillä perjantaisin ja sunnuntaisin kolmesti vuorokaudessa.

”Reittimatkustaminen kasvaa koko ajan. Viro ja Latvia ovat erittäin suosittuja matkakohteita ja yhä useammin Tallinnasta jatketaankin esimerkiksi Pärnuun, Saarenmaalle tai Riikaan. Erityisen suosittuja matkustuspäiviä ovat perjantait ja sunnuntait”, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

Piknik-risteilylle

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien vuorojen myötä suositulle Piknik-päiväristeilylle pääsee kesällä myös perjantaisin. Piknik-päiväristeily sopii erinomaisesti esimerkiksi kokous- ja tiimimatkoille, shoppailuun tai vaikka kevyeen viikonlopun aloitukseen.
Risteilymatkustaminen on muuttunut viime vuosina. Muun muassa Viking Linen matkustajaprofiilissa on nähtävissä muutoksia. Suomalaisten päiväristeilijöiden määrä on hieman laskenut, kun samaan aikaan suomalaisten, virolaisten ja kansainvälisten asiakkaiden reittimatkustus on lisääntynyt.

Uudistunut XPRS

Viking XPRS kävi tammikuun alussa telakalle, jolloin alukselle tehtiin normaaleja huoltotöitä ja samalla uusittiin paikkoja. Aluksella rakennettiin muun muassa uusi lasten leikkihuone ja Viking’s Inn Pub -ravintola sai uuden ilmeen ja tanssilattian.

Leena