Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Villi Pohjola avasi Tahkolla

Villi Pohjola on avannut uuden toimipisteen aivan Tahkon ytimeen Promenadelle.

Tahkolla toiminta käynnistetään moottorikelkkojen, sähköavusteisten fatbikien ja lumikenkien vuokrauksella.

”Toimipisteen avaaminen Tahkolle on osa Järvi-Suomen strategiaamme, joka alkoi Nurmes-Kolin alueelta avatessamme Bomban toimipisteen viime joulukuussa”, toimitusjohtaja Sami Päivike kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tahkolla on monipuolinen reitistö patikointiin ja maastopyöräilyyn sekä kesällä että talvella. Moottorikelkoilla voi ajaa joko lyhyemmän maisemareitin nautiskellen tai vaihtoehtoisesti kokeilla parin päivän seikkailua Järvi-Suomen huikeassa luonnossa. Aktiivikelkkailijalle lähistöltä löytyy Rautavaaran syvän lumen kelkkailualue.

Tulevaisuudessa Tahkon tarjonta kattaa myös ohjatut ohjelmapalvelut, kuten Villi Pohjolan muilla toimipisteillä Bomballa, Rovaniemellä ja Levillä.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Meillä on lisäksi tarjolla uudenlainen vuokrakelkkapaketti, joka on osoittautunut suosituksi kotimaisten asiakkaiden keskuudessa. Pakkaamme reppuun valmiiksi tulentekovälineet ja eväät. Asiakkaan tarvitsee vain saapua paikalle, hypätä kelkan selkään ja hurauttaa merkittyä kelkkauraa pitkin Nipasen huipulle upeisiin maisemiin”, Päivike kertoo.

 

Lähde: Villi Pohjola
Kuvat: Kuopio-Tahko-Markkinointi ja Villi Pohjola

 

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.