Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Vinkki viikonloppuun: Kotkan valon ja äänen kaupunkifestivaali on nyt käynnissä

Elämyksellinen kaupunkifestivaali Aaltoja! Valoa ja ääntä on nyt käynnissä ja tapahtumasta pääsee nauttimaan lauantaihin saakka. Festivaalin ohjelma koostuu valo- ja äänitaideteoksista, valaistuista kohteista sekä monipuolisesta muusta ohjelmasisällöstä.

”Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Aaltoja!-festivaali oli hyvin suosittu. Olemme laajentaneet ohjelmaa ja meillä on kiinnostavaa valo- ja äänitaidetta sekä valaisuja piristämään vuoden pimeintä aikaa”, Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkö Tiina Salonen kertoo.

Tapahtumaa järjestäessä on otettu huomioon energiaan liittyvät kysymykset ja voitavat ratkaisut on tehty mm. hyödyntämällä led-tekniikkaa ja uusiutuvaa sähköä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teosreitin lisäksi ohjelmistossa on muun muassa Kymi Sinfoniettan upea PANGEA-musiikin ja valon energiaa -konsertti, Tanssiryhmä Moven upeita esityksiä sekä Aaltoja! -tori, josta löytyy katuruokaa, ravintoloita ja musiikkia.

Valoreitti on avoinna

pe–la 21.–22.10. klo 18–22

Tapahtuman mahdollistavat Kotkan kaupunki, MM Kotkamills ja Kauppakeskus Pasaati.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Kotkan kaupunki
Kuva: Krista Ylinen

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.