Virgin Atlantic esitteli A330neo -koneensa uuden sviitin

Virgin Atlantic on esitellyt Airbus A330neo-koneensa, joissa on ekslusiivinen The Retreat Suite.

Ensimmäinen uusi kone aloittaa liikenteen Bostoniin lokakuun alussa. Syyskuusta alkaen yhtiö ottaa vastaan kolme konetta, ja loput koneet toimitetaan vuosina 2023-2026.

 

Retreat-sviitti koostuu kahdesta erillisestä yhden hengen sviitistä matkustamon etuosassa. Kaksi tilaa yhdistämällä kaksi matkustajaa voi luoda täysin oman pienen matkustamon. Kummassakin sviitissä on myös mukava ”vierastuoli”, joiden ansiosta tilassa voi mukavasti seurustella, pelata tai ruokailla neljä henkilöä.
Sviiteissä on täysin makuuasentoon liukuvat istuimet sekä suuret 27-tuumaiset kosketusnäytöt, joissa on Bluetooth-yhteys ja langaton lataus.


Retreat-sviitin lisäksi A330neo-koneeseen tulee 30 uutta Upper Class-sviittiä. Sviittien ovet sulkemalla matkustajan saa oman yksityisen tilan. Sviiteissä on paljon säilytystilaa ja matkustaja voi säädellä valaistusta omien mieltymystensä mukaisesti Sviitissä on 17,3 tuuman kosketusnäytöllinen televisio sekä peili.

Uusissa koneissa on Upper Class- matkustajille myös yhteinen sosiaalinen tila, The Loft, missä on tilaa kahdeksalle henkilölle. Loftissa matkustajat voivat seurustella ja nauttia

virvokkeita uudesta itsepalvelujääkaapista ja juoma-automaatista. Asiakkaat voivat myös liittää Bluetooth-kuulokkeet kahteen 27-tuumaiseen panoraamakosketusnäyttöön tai käyttää laitteidensa langattomia latausmahdollisuuksia.

 

Premium-luokka

Uudessa Premium-luokassa on 46 paikkaa. Virgin Atlanticin tavaramerkiksi muodostuneet viininpunaiset Premium-istuimet, joiden istuinväli on 38 tuumaa, ovat edelleen käytössä. Jokaisessa istuimessa on jalkatuki ja 13,3-tuumainen kosketusnäyttö Bluetooth-äänentoistolla. Lentoyhtiö tarjoaa Premium-asiakkailleen myös langattoman latausalustan istuimen yhteydessä.

 

Economy-luokka

Economy-luokan matkustajien matkaa siivittävät suuret 13,3-tuumaiset näytöt, joissa on kosketusnäyttö ja Bluetooth kuulokkeiden liittämistä varten. Matkustajat voivat käyttää omaa puhelintaan ohjaimena. Matkustamossa on myös runsaasti säilytystilaa sekä verkkovirta- ja USB-portit. Asiakkaat voivat valita joko Economy Delight -istuimen, joiden istuinväli on suurempi kuin 34 tuumaa tai Economy Classic -istuimen, joiden istuinväli on 31 tuumaa.

Virgin Atlanticin asiakas- ja operatiivinen johtaja Corneel Koster sanoo: “Halumme matkustajille ikimuistoisia kokemuksia. Kiinnitämme huomiota matkustamon suunnittelun jokaiseen yksityiskohtaan ja asiakkaan matkan jokaiseen vaiheeseen. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä huippuluokan A330neo-lentokoneemme, jossa jokainen asiakkaamme saa ensiluokkaisen kokemuksen riippumatta siitä, missä matkustuluokassa hän matkustaa.”

Lähde: Virgin Atlantic

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X