Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Virgin Atlantic liittyy SkyTeamiin

Virgin Atlantic liittyy SkyTeamin uusimmaksi jäseneksi vuoden 2023 alussa. Virgin Atlanticista tulee SkyTeamin ensimmäinen ja ainoa brittiläinen jäsenlentoyhtiö, mikä parantaa SkyTeamin transatlanttista verkostoa ja palveluja Heathrow’n ja Manchesterin lentoasemille ja lentoasemilta.

Virgin Atlanticin asiakkaat pääsevät hyödyntämään allianssin laajaa verkostoa yli 1000 maailmanlaajuiseen kohteeseen. Virgin Atlanticin matkustajilla on myös mahdollisuus kerätä ja lunastaa pisteitä eri jäsenlentoyhtiöiden välillä ja matkustajille on pääsy yli 750 lentoaseman lounge-verkostoon, joka kattaa kuusi maanosaa.

Lentoyhtiön Flying Club -jäsenet saavat myös merkittäviä etuja: Virgin Atlantic Silver Card -kortin haltijat otetaan SkyTeam Elite -jäseniksi, ja lentoyhtiön Gold Card -jäsenistä tulee Elite Plus -jäseniä. Tämä tarjoaa monia etuja, kuten nopeamman lähtöselvityksen, matkatavaroiden käsittelyn ja lennolle pääsyn. Flying Club -jäsenet voivat hyödyntää etuja heti, kun Virgin Atlantic liittyy virallisesti SkyTeamiin vuoden 2023 alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virgin Atlanticin liittyminen allianssiin on jatkoa yhtiön transatlanttiseen kumppanuuteen Delta Air Linesin ja Air France-KLM:n kanssa, jotka molemmat ovat jo pitkään olleet SkyTeamin jäseniä. Neljä SkyTeam yhtiötä; Delta Air Lines, Air France-KLM, Aeromexico ja China Eastern operoivat kaikki Virgin Atlanticin tavoin Heathrow’n terminaali kolmosesta, mikä tarjoaa asiakkaille sujuvat siirtymiset ja mahdollisimman kätevät jatkoyhteydet.

“Virgin Atlantic on synonyymi innovaatiolle ja erinomaiselle palvelulle, ikoninen brittiläinen lentoyhtiö, jolla on globaali näkemys ja joka asettaa asiakkaat toimintansa keskiöön – kuten SkyTeam ja sen jäsenet – ja olemme iloisia voidessamme toivottaa sen tervetulleeksi allianssiimme”, sanoo SkyTeamin puheenjohtaja Walter Cho.

Lähde: Future Travel Experience

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.