Virtuaalinen maalausmatka Pariisiin

”Kaikkea on nyt keksittävä”, sanoo Pamplemoussen Henni Lieto-Pihjalaoja.

Pamplemousse ideoi yhdessä Paint&Partyn kanssa tekemistä ihmisille, jotka kaipaavat nyt kipeästi hauskaa puuhaa kotoa käsin ja etäyhteydellä. Henni mietti mitä voisi tehdä helpottaakseen Ranskan ystävien kaipuuta Pariisiin ja puhui asiasta Paint&Partyn Antti-Jussin kanssa.

Ideahetkestä syntyi virtuaalinen “Maalausmatka Pariisiin”, joka vie mielikuvitusmatkalle Pariisin kaduille.

Ideana on, että virtuaalimatkalle lähtijä maalaa kotonaan matkan aikana omaa tauluaan Pariisista.

”Matkaan lähtijä voi ostaa pelkän virtuaalimatkalipun, ja käyttää omia välineitään tai vain seurata keskustelua ja maiseman syntyä niin sanallisesti kuin teoksessakin. Vaihtoehtoisesti voi hankkia kaikki teokseen tarvittavat välineet toimitettuna kotiin. Virtuaalimatkalipun hinta on 39 euroa ja virtuaalimatkalippu ja maalaustarvikkeet 69 euroa + toimitusmaksu. Matkan kesto on kaksi tuntia”, Henni kertoo.

”Matkamme Ranskaan alkaa upealta pariisilaiselta parvekkeelta, josta laskeudumme abstraktin kaupungin sykkeeseen. Taideohjaajamme johdattaa matkustajan maalauksen saloihin yhdessä matkaoppaan kanssa. Matkan varrella saat maalaukseen paljon konkreettisia vinkkejä ja teosvaiheita. Taidematkaan ei tarvita lainkaan aikaisempaa maalauskokemusta.”

Henni muistuttaa, että virtuaalinen maalausmatka on mukava idea myös yritysten tykypäiviksi ja muuten vain iloksi työntekijöille.

Ensimmäiset  matkat järjestetään perjantaina  19.3.klo 18  ja 14.4.klo 18.

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X