Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Visit Tampere Award jaetaan marraskuun lopulla

Visit Tampere palkitsee jälleen marraskuussa Visit Tampere Award -palkinnolla seudun matkailualan yrityksen.

Kuudetta kertaa jaettavan Visit Tampere Award -palkinnon saajaksi on ehdolla kolme matkailualan yritystä: Hiking Travel, HIT, Niemi-Kapeen tila ja Rauhaniemen kansankylpylä.

Visit Festival -tapahtumassa Tampereen Tavara-asemalla 21.11. jaettava palkinto myönnetään tänä vuonna yritykselle, joka on rohkeasti, aktiivisesti ja esimerkillisesti kehittänyt toimintaansa seudun matkailustrategiaan peilaten ja sitä kautta edistänyt tamperelaisen onnellisuuden tuotteistamista matkailijoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ehdokaslistan on muodostanut Visit Tampereen asiantuntijaraati yritysten tekemien ehdotusten pohjalta. Palkinnon arvo on 5000 euroa ja palkinnon saajan valitsee Visit Tampere Oy:n hallitus. Myöntämisperusteet muuttuvat vuosittain, mutta isoina teemoina mukana kulkevat aina toimialan kehittäminen ja kansainvälisyyteen tähtääminen.

Matkailu- ja tapahtuma-alan ammattilaisille suunnatun Visit Festival -tapahtuman teemana on tänä vuonna onnellisuus, joka edustaa suomalaisuutta kansainvälisten yleisöjen silmissä. Miten onnellisuudesta tehdään liiketoimintaa? Voiko onnellisuutta hyödyntää myös asiakaskokemuksen parantamiseksi?

Aiemmin Visit Tampere Award -palkinnon ovat saaneet

2018 Veikko Niskavaara / Rajaportin sauna, Ville Virkki / Tullin Sauna

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2019 Karoliina Laitinen / Villipihlaja

2020 Heikki Närvänen / Amazing City Oy

2021 Pirkanmaan festivaalit ry

2022 Nokia Arena

 

Tänä vuonna mukaan on otettu myös yleisön valinta -palkinto. Yhteistyössä Tamperelainen-lehden kanssa järjestettävässä äänestyksessä paikalliset saavat äänestää mihin he veisivät kansainvälisen vieraansa kokemaan tamperelaista onnellisuutta. Äänestää voit Tamperelaisen sivuilla 12.11. saakka. Äänestyksen voittaja paljastetaan Visit Festivaleilla.

 

Lähde: Visit Tampere

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.