VisitKarelia avasi Elämyspuodin

VisitKarelia on avannut verkkosivuillaan Elämyspuodin, joka koostaa pohjoiskarjalaisten matkailuyritysten tuottamia verkosta ostettavia aktiviteettipalveluita saman osoitteen alle.

”Majoituksen lisäksi myös aktiviteetteja varataan yhä useammin suoraan verkkokaupan kautta. Palveluiden löytämisen ja varaamisen helppous sekä ajansäästö ovat matkailijoille tärkeitä arvoja, joihin erilaiset verkkoalustat vastaavat. Elämyspuoti on meidän keinomme eri alustoilla olevien palveluiden koostamiseen ja markkinointiin sekä asiakkaan ostoprosessin helpottamiseen”, kertoo VisitKarelian markkinointikoordinaattori Anne Kokkonen.

Kesäkaudelle Elämyspuodissa on jo yli 80 aktiviteettia, jotka voi varata ja maksaa suoraan verkossa. Palvelu esittelee muun muassa opastettuja retkiä sekä hyvinvointi- ja ruokaelämyksiä eri puolilta maakuntaa. Mukana on myös majoituspaketteja sekä ryhmille sopivia retkiä.

Sopivien aktiviteettien etsiminen onnistuu hakutoiminnon kautta esimerkiksi sijaintiin perustuen ja varaaminen tapahtuu palveluntarjoajien verkkokauppa-alustoilla, joihin Elämyspuodista on suora linkitys.

”Vastaavaa palvelua ei ole ollut Pohjois-Karjalassa aiemmin ja myös valtakunnallisesti vastaavia sivustoja on alkanut syntyä vasta viimeisen vuoden aikana. Tällä hetkellä sivustolla on yli kymmenen pohjoiskarjalaisen matkailuyrityksen tuottamia palveluita. Opastamme mielellämme pohjoiskarjalaisille aktiviteettipalveluiden tarjoajille, kuinka Elämyspuotiin pääsee mukaan”, Kokkonen jatkaa.

 

Lähde: VisitKarelia
Kuva: Visit Finland, Tarvainen

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X